"Viņš mizo kartupeli kā traks!" Klajā nācis jauns mākslinieka Kristiana Brektes video (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristians.brekte6/TikTok/Ekrānuzņēmums/Apollo.lv kolāža

Maz ēdienu un mākslas gatavošanas video tā satraukuši un šķēluši nāciju kā mākslinieka Kristiana Brektes video sērija "Gatavo ar Kristianu Brekti". Lieldienu video, kurā mākslinieks gatavoja skotu olas, dažus aizvainoja, dažiem bija par traku, dažiem – par garlaicīgu. Olas un viedokļi tika dauzīti ne pa jokam! Nu parādījies jauns video "Normālais kartupelis".

@kristians.brekte6 GATAVO AR KRISTIANU BREKTI! Normālais kartupelis. 🇱🇻🥔 #foodlover #latvija #basic #jesuslovesyou #haters #peace #kartupeļēdājs #vegan #kristiansbrekte #tumsasprincisbrekte @HEITA ♬ Originalton - Finest Music ' Ds

Kā zināms, katram kārtīgam latvietim mājās goda vietā ir Ņinas Masiļūnes grāmata "444 kartupeļu ēdieni". Laiki mainās – varbūt tieši Brekte baltā pretkreklā ar kartupeli rokās būs latvju dzīvesziņas jaunais vaidelotis, influenceris un svētais?

Runājot par svētajiem, pareizāk sakot, svētuļiem, – daudziem šķiet, ka kartupelis ir īstās zāles.

Dace Perera: "Super! Labs atbildes gājiens! Kā ar naglu acī!" 

Zaiga Grinberga: "Nu re, kāds Brekte šodien normāls skolnieks. Neviena krusta fonā. Daudziem patiks, varbūt pat nesūtīs ārstēties. Daudzveidis, rotaļnieks."

 Protams, nesenā Lieldienu video kontekstā daži atceras, ka kādam jābūt arī aizvainotam – nevar jau viss visiem patikt.

Dzelzis no Zobenkroga: "Tas tepiķis pie sienas mani aizvaino. Noteikti nosedz kādu sātanismu, pornogrāfiju, vai, nedod Dievs tas Kungs, hiphopija plakātu!!!"

Voldemārs Putra: "Ar šādu klaji kristietiski pareizu video tu aizvaino manas jūtas kā mentāli nestabilam cilvēkam. Vai tad augstskolas profesors tā drīkst? Kādu piemēru tas rāda jaunajiem studentiem?"

Izskatās, ka veltījums visiem, kas zina, kas ir māksla un kas nav, kādai jābūt pareizai mākslai un kā jāuzvedas profesoram, sasniedzis mērķi. Tiešs Brektes kartupeļa trāpījums pa latvju dzīvesziņas kuņģi!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu