VIDEO Latvijas cīkstonis Fleminas ar brutālu nokautu izcīna pirmo uzvaru spēcīgajā KSW organizācijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds-Fleminas
Madars Bertholds-Fleminas Foto: Instagram.com/ @latvianexpress.mma

Sestdien, 6. aprīlī, savu pirmo panākumu Polijas jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijā "Konfrontacja Sztuk Walki" (KSW) Latvijas cīkstonis Madars Bertholds-Fleminas.

Latvijas cīkstonis KSW oktagonā devās otro reizi. Savā KSW debijā pērnā gada decembrī viņš pēc tiesnešu lēmuma atzina Andžeja Gžebika pārākumu.

Šajā cīņā Fleminas tikās ar KSW 77 kilogramu divīzijas ranga otro numuru Arturu Ščepanjaku.

Cīņa sākās ar visai pasīvu sniegumu abu cīkstoņu izpildījumā, tomēr nedaudz precīzāks un aktīvāks bija tieši Fleminas, kontrolējot arī oktagona centru. Raunda otrajā pusē poļu cīkstonim izdevās samazināt distanci, latvieti iesaistot greplinga apmaiņās.

Lai gan Ščepanjakam izdevās Fleminas dabūt parterī, polim Latvijas cīkstoni nopietni apdraudēt neizdevās. Tiesa, Fleminas no Ščepanjaka kontroles pilnībā atsavināties neizdevās.

Otrā raunda ievadā Ščepanjaks mēģināja samazināt distanci, bet Fleminas viņu sagaidīja ar elkoni, nokautējot pretinieku.

Ņemot vērā, ka Fleminas pirms šīs cīņas 77 kilogramu divīzijas rangā bija piektais, bet viņa pretinieks ieņēma otro pozīciju, nevar izslēgt, ka latviešu cīkstonis jau savā nākamajā duelī varētu cīnīties par čempiona titulu.

Fleminas savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis 13 uzvaras, piedzīvojot piecus zaudējumus. Savukārt Ščepanjakam šis bija trešais zaudējums 13 dueļos. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu