Balinskis atgriežas "Panthers" sastāvā un šonakt spēlēs pret Otavu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Latvijas hokejists Uvis Balinskis otrdien atgriezīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Floridas "Panthers" sastāvā mačā ar Otavas "Senators".

"Panthers" spēle savā laukumā sāksies plkst.2 naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika.

Floridas vienība pirms Stenlija kausa izcīņas nolēmusi dot nelielu atpūtu aizsargam Oliveram Ēkmanam-Lāšonam, kura vietu sastāvā ieņems Balinskis. Latvijas hokejists tika izsaukts uz "Panthers" jau 3.aprīlī, taču iepriekšējos mačos viņš palika ārpus sastāva.

"Viņš ir NHL aizsargs. Es tam ticu. Domāju, ka viņš ir ļoti progresējis spēlējot Amerikas Hokeja līgā," teica Floridas komandas galvenais treneris Pols Moriss.

Balinskis šosezon NHL aizvadījis 22 mačus, kuros iekrājis trīs (1+2) rezultativitātes punktus un neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt "Panthers" fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL) Šarlotas "Checkers" rindās latvietis 37 spēlēs guvis trīs vārtus un 18 reizes rezultatīvi piespēlējis.

"Panthers" ar 102 punktiem 78 cīņās Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas ceturtajā vietā un jau ir nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu