Bertāns "Hornets" uzvarā pār "Hawks" basketbolistiem atzīmējas ar sešiem punktiem

LETA
Papildināts 08:42, 11. aprīlis, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda izcīnīja uzvaru.

"Hornets" viesos ar rezultātu 115:114 (30:35, 25:26, 22:31, 38:22) uzvarēja Atlantas "Hawks" basketbolistus, kuri piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Bertāns laukumā pavadīja 18 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā realizēja vienu no sešiem tālmetieniem, vienīgo divpunktu metienu un vienīgo soda metienu. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, viens bloķēts metiens, viena kļūda un viena piezīme, noslēdzot maču ar labāko +/- rādītāju starp uzvarētājiem (+10).

"Hornets" rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Brendons Millers, 18 punktus pievienoja Mailss Bridžess, kurš arī guva uzvaru nesošos divus punktus 3,8 sekundes līdz pamatlaika beigām, bet vēl pa 16 punktiem guva Grants Viljamss un Tre Manns.

"Hawks" komandā pa 19 punktiem guva Vīts Krejčī un Bogdans Bogdanovičs, kurš iekrāja astoņas rezultatīvas piespēles.

"Hornets" ar 20 uzvarām 80 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs piektdien, viesojoties pie Bostonas "Celtics".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu