"Karma!" Magone Liedeskalna nākusi pie secinājuma, kāpēc Toļiks ar viņu tik neganti izrīkojās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna metusies jaunā izaicinājumā, un nu sevi piesaka arī kā improvizatori. Šovā "Slavenības. Bez filtra" tika atainota Magones piedalīšanās savā pirmajā improvizācijas izrādē, kurā skatītāji, vēderu turēdami, smējās par viņas dzīves līkločiem. Magone caur jokiem atklāja vairāk arī sevi, pastāstot, ka nesen piedzīvotais ar kavalieri Anatoliju ir karma.

Gada sākumā Magone atkal atvēra savas mājas durvis vīrietim Anatolijam, ar kuru iepazinās internetā pērnajā gadā. Sākotnēji Magone lika lielas cerības uz Toļiku, bet beigās piedzīvoja kārtējo vilšanos.

Improvizācijas izrādē Magone pieskārās arī šai dzīves epizodei, jo teju visa Latvija sekoja līdzi tam, kā risinājās abu attiecības.

Galu galā Magone no Toļika saņēma kurvīti un, atskatoties uz piedzīvoto, to uzskata par vērtīgu dzīves skolu.

Izrādē viņa teica: "Ar Toļiku bija tā – man bija vajadzīga dzīves skola, un kādreiz es pati esmu darījusi tā, ka esmu bēgusi no situācijām, neatvadoties, atstājot vēstuli uz gultas, vienkārši notinos. Tā ir bijis vairākas reizes manā dzīvē. Tad es atklāju sev – o, karma atspēlējas. Toļiks ienāca manā dzīvē, lai parādītu pieļautās kļūdas, ko es esmu darījusi nepareizi. Tā man bija skola, mana mācība, bez seksa, bez nekā."

"Un ir jāsaprot, mani ir jānopelna dvēselē, nevis fiziski." To dzirdot, aplaudēja visa zāle. 

Jau vēstīts, ka Magone un Anatolijs pirms kāda laika iepazinās internetā. Abi tikās pat vairākas reizes un arī aizvadīto Valentīna dienu pavadīja kopā. Pēc tam Anatolijs atcēla norunāto tikšanos, aizbildinādamies ar to, ka esot saslimis.

Magone tam neticēja, tāpēc devās uz Rīgu, lai pieķertu Anatoliju melos. Tas viņai arī izdevās. Kā izrādās, viņš meloja gan par savu dzīvesvietu, gan darbavietu.

Toļiks tā arī sīkāk nepaskaidroja savas rīcības iemeslus.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu