Pieķerts! Magone Liedeskalna uzzina, ka jaunais kavalieris Anatolijs viņai melojis (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigznei un dzejniecei Magonei Liedeskalnai pēc tam, kad viņas jaunais draugs Anatolijs vairākkārt pārcēla tikšanos, radās aizdomas, ka viņš Magoni māna un, iespējams, dzīvo pat dubultu dzīvi. Viņa devās uz galvaspilsētu "misijā", lai pieķertu Anatoliju melos.

Magone ar draudzeni lēma apciemot Anatoliju mājās, lai noskaidrotu, vai viņš patiešām ir slims, kā apgalvo, vai Magoni "nes cauri". 

Ieradusies kādā Rīgas daudzdzīvokļu mājā, Magone ar draudzeni aptaujāja kaimiņus, rādot Anatolija fotogrāfiju. Neviens kaimiņš viņu neatpazina, kas lika šaubīties par to, vai viņš maz dzīvo tai mājā. 

Nespēdamas atrast vīrieti norādītajā dzīvesvietas adresē, abas izlēma doties uz viņa darbavietu, nodomājušas – ja nav mājās, tad ir darbā. Anatolijs bija stāstījis, kur strādā, tāpēc abas taisnā ceļā devās turp. Anatolija darbavietā gaidīja nākamais pārsteigums – neviens viņu nepazīst.

Magone saprot, ka Anatolijs viņu ir piemānījis. Viņa gan neraud, bet smej: "Sirds atkal salauzta. Kārtējais sū*s atkal. Bet es neesmu neko zaudējusi, esmu atdevusi savu karmisko tiesu un varu iet tālāk. Bet viņu vienalga vajag satikt, lai pateiktu sejā."

Lai gan Magone ir sarūgtināta, tomēr priecīga, ka laikus sapratusi, kāds Anatolijs ir patiesībā. Viņa gan joprojām ir nesaprašanā, kas patiesībā ir Anatolijs un kādi bijuši viņa motīvi.

Jau vēstīts, ka abi iepazinās internetā. Pērnā gada nogalē viņi pirmo reizi tikās Rīgā, bet vēlāk Anatolijs devās ciemos pie Magones uz Sinoli, kur abi pavadīja kopā vairākas dienas.

Arī aizvadīto Valentīna dienu abi pavadīja kopā un pat skūpstījās. Magone atzinās, ka viņai ir bail iemīlēties. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu