Itālijā pamestā baznīcā nogalināta sieviete, kura šķietami devās "spoku medībās" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Inked Pixels/Shutterstock

Kāda francūziete devās vienas dienas ceļojumā uz Itālijas ziemeļiem, lai šķietami ietu "spoku medībās". Taču brauciens beidzās traģiski, jo 22 gadus vecā sieviete pamestā baznīcā tika atrasta mirusi, vēsta medijs "Insider".

CNN norāda, ka sieviete tika sadurta līdz nāvei. Šobrīd izmeklētāji mēģina noskaidrot, vai viņa bija "tiktokere", kura piedalījās "spoku medībās".

Sieviete no savas dzimtās pilsētas netālu no Lionas, Francijā, bija devusies uz La Salle Aostas ieleju, Itālijā.

Viņa par to informēja ģimeni, norādot, ka vēlas atrast "spoku māju". Vietējās pilsētas iedzīvotāji un aculiecinieki norādīja, ka sieviete manīta kopā ar kādu vīrieti. Abi bija ģērbušies kā vampīri.

Kāds liecinieks sievieti raksturoja kā "novājējušu" – viņa izskatījusies pēc "staigājoša līķa". Ziņojumā teikts, ka sieviete sadurta ar kempinga nazi.

Tāpat sievietei bija divas šautas brūces kaklā un viena vēderā, kas, pēc policijas teiktā, iespējams, gūtas pēc tam, kad viņa jau bija mirusi.

Policija joprojām meklē vīrieti, kurš bija kopā ar viņu. Viena no versijām, ko apsver izmeklētāji, ir tāda, ka sievietes nāve varētu būt "upurēšanās rezultāts" vai "slepkavība, kurai viņa pati piekrita".

Spoku medību izaicinājums ir populārs "TikTok" lietotāju vidū Francijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu