"Uzbrukums bija agresīvs." Liepājnieks pie tirgus iemūžina amizantu kadru (1)

Apollo.lv
Papildināts 11:52, 12. aprīlis, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ruslans Šuļga/Facebook

Liepājnieks Ruslans Šuļga, kurš skrien pusmaratonus un maratonus gan Latvijā, gan ārzemēs, ceturtdien, 11. aprīlī, pie Pētertirgus iemūžinājis amizantu kadru.

Fotogrāfijā redzams, kā kaija vēlas izraut kādai sievietei bulciņu. Par iemūžināto brīdi Ruslans Šuļga "Apollo.lv" raksta: "Bija plānots nofotografēt, kā uzvedas kaijas, kad redz cilvēku ar bulciņu pie tirgus ieejas.

Pirms tam redzēju, ka uz citas ēkas jumta dežurē viena kaija. Kad sieviete sāka ēst bulciņu, putns sāka agresīvi lidot viņai virsū un pēkšņi parādījās vēl citas kaijas.

Tad šī kaija arī atņēma bulciņu un aizlidoja prom. Man atlika tikai sakoncentrēties un ķert momentu. Godīgi sakot, negaidīju, ka tas uzbrukums notiks tik ātri un agresīvi."

Liepājnieka iemūžinātā aina izpelnījusies plašu atzinību sociālo tīklu vietnē “Facebook”, norādot, ka fotogrāfija ir izcila.

Portāls "Liepajniekiem.lv" vēsta, ka nelāgu notikumu Liepājā ceturtdien piedzīvojis arī "Luminor Bank" ekonomists Pēteris Strautiņš. Ejot ārā no tirgus paviljona, sudrabkaija, pikējot no augšas, smalkmaizīti sagrābusi ar knābi un izrāvusi Strautiņam no rokas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu