"Pipars" organizē Labdarības tirgus dienu projekta "Ķepu terapija" atbalstam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Labdarības biedrība "Pipars" sadarbībā ar Imantas tirgu un Grilētāju brālību šī gada 1. jūnijā organizē Labdarības tirgus dienu. Šis būs jau otrais šāda veida pasākums.

Mēs aicinām tirgotājus pieteikties, jo tieši no dalības iegūtie līdzekļi un ziedojumi tiks novirzīti projekta "Ķepu terapija" atbalstam. Tirgotāji, samaksājot simbolisku dalības maksu, varēs ne tikai labi ietirgot un jauki pavadīt laiku, bet jau sākumā būs paveikuši svētīgu darbiņu! Pieteikties tirdzniecībai, rakstot e-pastu – info@imantastirgus.com

Pasākums tiek organizēts kā pasākums ģimenēm ar bērniem, būs garšīgi ēdieni, dzērieni, kārumi bērniem, dažādas meistarklases, amatnieku tirdziņš. Grilētāju brālības darbnīcas grilēšanas entuziastiem un grilēšanas sacensības.

Visas dienas garumā degustācijas un iespēja iegādāties dažādu mājsaimniecību produktus par īpaši pievilcīgām cenām. No 12:00 līdz pat vakaram darbosies skatuve uz kuras  grupas "Laime pilnīga", "The Tunes", "Sub Scriptum", duets "Neprāts", kā arī Katrīna Gupalo un Gatis Mūrnieks, vakara noslēgumā 90-to gadu elektroniskās mūzikas supergrupa "LLL".

Pasākuma mērķis ir savākt līdzekļus Bērnu slimnīcas fondam, projektam "Ķepu terapija". Kanisterapija Latvijā ir zināma vairākus gadus, bet 2024. gadā tā pirmo reizi ienāk slimnīcā. Pozitīvas emocijas no saskarsmes ar īpaši apmācītajiem suņiem gūst ne tikai bērni, bet arī viņu ģimenes locekļi un Bērnu slimnīcas darbinieki. Tiekamies 1.jūnijā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu