VIDEO Jauno Rīgas ielu nosaukumu dēļ sieviete par braucienu taksometrā samaksā apjomīgu summu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Rīdziniece Laima 4. martā pēc ciemošanās pie draudzenes nolēmusi doties mājup ar taksometru. Sieviete taksometru izsauca lietotnē un kā galamērķi norādīja adresi Latgales ielā, kas vēl nesen saucās Maskavas iela. Brauciena laikā šoferis sapratis, ka GPS navigācija viņam rāda citu ceļu. Nākamajā dienā Laima redzēja nepatīkamu skatu – no viņas bankas konta par braucienu noskaitīta gandrīz trīsreiz lielāka summa par lietotnē norādīto, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Laima ar taksometra šoferi vienojās, ka viņa pateiks, kur braukt, lai tiktu līdz mājām. Viņa par braucienu samaksājusi piecus eiro un divdesmit centus. Nākamajā rītā viņa redzēja, ka no konta tomēr noskaitīti 13,80 eiro. 

Laima sazinājusies ar uzņēmuma klientu apkalpošanas centru. Sievietei norādīts, ka viņa taksometru izsaukusi uz Latgales ielu, kas iepriekš bijusi Jāņa Klīdzēja iela. Ja viņa būtu rakstījusi, ka vēlas braukt uz Maskavas ielu, viņa būtu tikusi savā galamērķī.

Rīgas dome norāda, ka jaunie ielu nosaukumi ir jau spēkā kopš 2024. gada 21. februāra. Arī valsts oficiālajos reģistros jaunā informācija ir jau nomainīta, tāpēc tai vajadzētu būt nomainītai arī to pakalpojumu sniedzēju informācijas sistēmās, kas izmanto šo reģistru datus.

Uzņēmums raidījumam "Bez tabu" norāda, ka Laimai atgriezta pārmaksātā nauda un izteikta atvainošanās. 

Video: "Bez tabu" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu