Izveidota universāla lietotne, kas apvieno "WhatsApp", "Telegram" un citas aplikācijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: JBenet38/"X"

"Beeper" autori paziņojuši par oficiālu savas ziņapmaiņas lietotnes laišanu klajā. Lietotne tika testēta vairāk nekā piecus gadus, vēsta ārvalstu mediji.

"Beeper" galvenā īpašība - apvieno lielāko daļu populārāko ziņapmaiņas platformu vienā ērtā lietotnē, ko var lejupielādēt ikviens.

Tas ir kā savdabīgs ziņapmaiņas lietotņu centrs, kas apvieno 14 slavenākos ziņapmaiņas servisus, izņemot "iMessage". Ņemot vērā Eiropas Savienības un ASV valdības spiedienu uz "Apple", ir iespējamība, ka arī "iMessage" drīzumā pievienosies "Beeper" platformai.

Pašlaik aplikācija sevī apvieno "Facebook Messenger", "Telegram", "Signal", "WhatsApp", "Instagram", "LinkedIn", "Slack", "Discord", "Twitter", "Google Chat", IRC, "Matrix", kā arī SMS lietotnes.

Tā piedāvā meklēšanas rīku visos savos čatos, arhivētajos dialogos, kā arī ļauj viegli pārsūtīt ziņas, kas saņemtas dažādās platformās.

Drīzumā arī "WhatsApp" plāno laist klajā atjauninājumu, kas ļaus rakstīt citu ziņapmaiņas lietotņu lietotājiem. Jaunā atjauninājuma testa versijai ir savietojamība ar "Telegram" un "Discord", bet drīzumā varētu tikt pievienots arī "Signal", "Viber" un citu lietotņu atbalsts.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu