"Viņa dabūja pļauku no manis." Linita Mediņa pastāsta, kāpēc ilgu laiku nespēja uzticēties sievietēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: linita.medina.music/Instagram

Kantri dziedātāja Linita Mediņa, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti runāja par draudzības tēmu. Viņa atklāja, ka savulaik tikusi pievilta, tāpēc atteikusies no sieviešu draudzības 30 savus dzīves gadus. 

"Vairāk nekā 30 gadus esmu nodzīvojusi bez neviena drauga," atklāta ir Linita. Kā izrādās, tīņu gados viņa piedzīvojusi lielu vilšanos.

"Man toreiz bija pirmais puisis, ar kuru likās, ka būs ilgi un laimīgi. Un man bija arī draudzene, ar kuru vienā skolas solā sēdējām. Vienā pasākumā mana draudzene mēģināja nocelt man puisi. Viņa dabūja pļauku no manis," rūgtajā pieredzē dalās Linita.

Piedzīvotās nodevības dēļ viņa nespēja pielaist sev nevienu klāt vairāk nekā 30 gadus: "Ar to es gribēju pateikt, ka es vienkārši neuzticos sieviešu dzimumam. Es atvainojos visām meitenēm, bet es par to tagad varu runāt, jo tas posms ir pāri. Tā rēta ir sadziedēta."

Linita atminas, ka jaunībā bijusi impulsīva, bet tas viss esot aiz muguras, tā esot bijusi cita Linita. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc pieciem vientulības gadiem Linitas dzīvē ienācis kāds vīrietis, ar kuru kopā viņa jūtoties brīnišķīgi.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu