VIDEO Soctīklu lietotājus pārsteidz 9 gadus veca svarcēlāja, paceļot trīsreiz smagāku svaru par viņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Instagram/fit_arshia

9 gadus vecā indiešu svarcēlāja Aršia Gosvami pārsteigusi soctīklu lietotājus ar savu neticamo spēku. "Instagram" video, kurā viņa paceļ 75 kilogramus, sasniedzis vairāk nekā 2,2 miljonus "patīk" atzīmju, vēsta "New York Post".

"Jaunākā un spēcīgākā indiete," teikts viņas ierakstā pie video, kurā viņa ar deadlift tehniku pacēla 75 kilogramus, kas ir trīs reizes vairāk par viņas ķermeņa svaru.

Meitenes iepriekšējais svarcelšanas rekords ar deadlift tehniku bija 60 kilogrami. To viņa sasniedza 8 gadu vecumā, uzstādot arī jaunu Āzijas rekordu.

Jaunā svarcēlāja ir apbūrusi pasauli, demonstrējot savu neticamo spēku. Viņa regulāri publicē video, ko apbrīno vairāk nekā 740 tūkstoši viņas sekotāju vietnē "Instagram".

Gosvami svarcelšanas iespaidīgie sasniegumi aizsākās 2021. gadā, kad viņa sasniedza rekordu kā jaunākā persona Indijā, kas ar deadlift tehniku bija pacēlusi 45 kilogramus. Kopš tā laika viņa ir pārņēmusi svarcelšanas pasauli, uzvarot vairākās sacensībās, un viņu sponsorējuši divi no populārākajiem Indijas fitnesa zīmoliem.

Aršia gan nav vienīgā meitene, kura tik agrīnā vecumā spējusi pacelt tik lielus smagumus. 2022. gadā 9 gadus vecajai kanādiešu meitenei Aurorai van Ulftai izdevās pacelt 110 kilogramus, kas vairāk nekā trīs reizes pārsniedz viņas ķermeņa svaru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu