"Cilvēki Latvijā ģērbjas ļoti slikti." Ieva Adamss asi kritizē latviešu ģērbšanās stilu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

Lektore un tantras trenere Ieva Adamss soctīklos dalījusies pārdomās par to, ka, viņasprāt, Latvijā cilvēki ļoti slikti ģērbjoties. Cilvēku viedokļi dalās. 

Adamss soctīklos raksta: "Tā, ņemiet tos sapuvušos tomātus un esiet gatavi man ar tiem sviest,

jo es uzskatu, ka cilvēki Latvijā ģērbjas ļoti slikti.

Davai uzreiz noliksim malā tādus apgalvojumus kā "jo nav naudiņas" - es runāju par cilvēkiem Nacionālajā un Dailes teātrī, Operā, koncertzālēs, restorānos, respektīvi, par cilvēkiem neikdienišķā, svētku gaisotnē. Minētās izpriecas ir luksusa prece, bez baleta izrādes var mierīgi izdzīvot. Tātad kaut jel kāda nauda ir. Un atbilstošs ietērps attiecīgajai situācijai bieži vien izmaksā mazāk par biļetes cenu."

Viņa raksta, ka visapkārt redzot šausmas un bēdas.

Adamss arī pauda neizpratni par to, kāpēc apģērbs netiekot izmantos kā iespēja uzlabot pašsajūtu un celt pašcieņu: "Apģērbs kā nekā ir mūsu ķermeņa tiešākais turpinājums! Jau pēc tam nāk dzīvokļa interjers, auto, pārtika, izklaides... Kas ir noticis, tauta?"

Komentāru sadaļā izvērtās plašas diskusijas par Adamss pārdomām. Liela daļa piekrita un dalījās savos novērojumos par cilvēku ģērbšanās stilu arī citviet pasaulē, bet kāds neiztika arī bez aizrādījuma Ievai par augstprātību un norādījumiem, ka katrs var ģērbties kā vēlas. 

Adamss nesen viesojās arī Apollo.lv raidījumā "Sirdslietas", kur dalījās pārdomās par attiecību tēmu un to, kāpēc ir tik daudz vientuļu cilvēku.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu