Kariņš raidījumā atvainojies visiem, kurus aizvainojuši valdības lēmumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bijušais ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš piedalās Latvijas diplomātisko pārstāvniecību ārvalstīs vadītāju un Rīgā rezidējošo Latvijas vēstnieku ikgadējā sanāksmē Ārlietu ministrijā.
Bijušais ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš piedalās Latvijas diplomātisko pārstāvniecību ārvalstīs vadītāju un Rīgā rezidējošo Latvijas vēstnieku ikgadējā sanāksmē Ārlietu ministrijā. Foto: Zane Bitere/LETA

Bijušais premjers un ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" 15. aprīlī atvainojās visiem, kurus aizvainoja valdības lēmumi, vēsta sabiedrisko mediju portāls LSM.lv.

Kariņš intervijā uzsvēra, atvainoties "jebkuram un visiem, kuri jūtas aizvainoti" to lēmumu dēļ, kurus pieņēma viņa vadītā valdība gan Covid-19 pandēmijas laikā, gan arī pēc tam. Tāpat viņš gribējis atvainoties visiem, kuriem viņš nepatīk.

"Es varu no sirds atvainoties, bet esmu darījis tikai to labāko, ko uzskatīju par tādu, kas mūsu valstij nepieciešams," sacīja Kariņš.

Kariņš turpinās politisko darbību Saeimā.

Jau vēstīts, ka Valsts kontrole revīzijā ir konstatējusi, ka nelikumīga un neekonomiska rīcība, organizējot bijušā premjera Kariņa speciālos lidojumus, Latvijas un Eiropas Savienības Padomes budžetiem kopumā radījusi ap 545 000 eiro nepamatotus izdevumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu