Norisināsies pasaulē pirmais mākslīgā intelekta skaistumkonkurss. Uzvarētāja saņems balvas 13 000 dolāru apmērā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mākslīgā intelekta radītā spāņu influencere un modele Aitana Lopeza.
Mākslīgā intelekta radītā spāņu influencere un modele Aitana Lopeza. Foto: Instagram/fit_aitana

Mākslīgā intelekta radītie modeļi un influenceri nu var sacensties par "Miss Mākslīgais intelekts" titulu pasaulē pirmajā mākslīgā intelekta skaistumkonkursā, vēsta ārvalstu mediji.

Konkursa dalībnieki tiks vērtēti ne vien pēc viņu izskata un pievilcības, bet arī pēc tehniskajām prasmēm, kas tika izmantotas to radīšanā. Tāpat tiks novērtēta viņu tiešsaistes pievilcība.

Mākslīgā intelekta radītāju sociālā ietekme tiks novērtēta, pamatojoties uz viņu fanu iesaisti, auditorijas pieauguma rādītājiem un citu platformu, piemēram, "Instagram" izmantošanu.

"Miss Mākslīgais intelekts" iezīmē programmas atklāšanas konkursu, kam sekos citi konkursi ar fokusu uz modi, daudzveidību un arī datorveidotiem vīriešiem.

"Miss Mākslīgais intelekts" vai precīzāk - tās radītājs - saņems naudas balvu 5000 ASV dolāru apmērā, kā arī 3000 dolāru vērtu mentoringa stipendiju un 5000 dolāru vērtu sabiedrisko attiecību atbalstu.

Arī otrās un trešās vietas ieguvēji tiks apbalvoti ar balvām 5000 un 2000 dolāru vērtībā. 

Žūrijā būs gan īsti cilvēki, gan mākslīgā intelekta influenceri, piemēram, Aitana Lopeza, kura ir 25 gadus veca mākslīgā intelekta fitnesa modele ar rozā matiem. Viņai ir vairāk nekā 306 tūkstoši "Instagram" sekotāju, un ik mēnesi viņa nopelna vairāk nekā 11 000 dolāru, popularizējot zīmolus savās publikācijās.

AI radītajai spāņu modelei un influencerei žūrijā pievienosies vēl viena mākslīgā intelekta radīta modele Emīlija Pelegrīni, kurai "Instagram" ir vairāk nekā 250 000 sekotāju un kura ir piesaistījusi sporta zvaigžņu un miljardieru uzmanību.

"Pasaules Mākslīgā intelekta veidotāju balva" norāda, ka dalībniekiem "jābūt 100% radītiem no mākslīgā intelekta", bet izmantotajiem rīkiem nav nekādu ierobežojumu.

"Mis Mākslīgais intelekts" atzinīgi vērtē darbus, kas radīti ar jebkura veida ģeneratoriem, neatkarīgi no tā, vai tas ir "DeepAI", "Midjourney" vai jūsu pašu rīks," teikts noteikumos.

Konkursa rīkotāji gaida tūkstošiem pieteikumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu