"Bija ģimene ar Gintu un vairs nav." Kristaps Krievkalns atklāti par izjukušo laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ginta.krievkalna/Instagram

Komponists un producents Kristaps Krievkalns atklātā intervijā izdevumam "Ieva" pastāstīja par savām dzīves pārmaiņām. Viena no tām ir šķiršanās no sievas Gintas. 

Krievkalns maijā atzīmēs savus 50. Runājot par pēdējiem desmit dzīves gadiem, Kristaps teic: "Vispār visa mana dzīve pa šo laiku ir pilnīgi mainījusies."

Vaicāts, kas kas ir mainījies, viņš saka: "Viss. Gan ģimenes statuss, gan... Vispār - vētras ir nākušas un gājušas nu šitā te (izpleš rokas)." Purināts ir riktīgi. Bija ģimene ar Gintu un vairs nav. Šķiršanās gan notika cieņpilni, un varu par Gintu pateikt tikai visu to labāko. Viņa ir lieliska mūsu divu bērnu mamma, un mēs šobrīd cieņpilni eksistējam viens blakus otram. Tu domā, ka kaut kas būs mūžīgi... Bet - nav, viss mainās.

Viņš arī dalījās pārdomās par šķiršanās iemesliem – kas vispār notika un kāpēc.

"Es nezinu... Pieļauju, ka es nekad nevarētu līdz galam padarīt Gintas dzīvi tādu, kādu viņa to vēlas, kādu viņa ir dziļi iekšēji izsapņojusi. Mākslinieka dzīve ir trauksmaina, visu laiku mainīga. Viņa noteikti gribēja mierīgu dzīvi, vairāk vērstu uz viņu, ko es viņai nevarēju nodrošināt.

Krievkalns atklāja, ka nu abi ir oficiāli šķīrušies.

Krievkalni pēc šķiršanās saglabājuši labas attiecības un pat kopā uzstājas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ziņas par to, ka abu laulība ir sašķobījusies, izskanēja jau pirms trīs gadiem. 

Vairāk lasiet izdevuma "Ieva" 17. aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu