Pērn Valmieras novada domes vadītāja Baika atalgojums palielinājies par 15% (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Lielo pilsētu asociācijas prezidents Jānis Baiks piedalās konferencē "Latvijas valstspilsētu darbības stratēģija 2027", kurā diskutē par pilsētu lomu un nozīmi valsts attīstības veicināšanā, kā arī prezentē jaunizveidoto Latvijas valstspilsētu darbības stratēģiju līdz 2027. gadam.
Latvijas Lielo pilsētu asociācijas prezidents Jānis Baiks piedalās konferencē "Latvijas valstspilsētu darbības stratēģija 2027", kurā diskutē par pilsētu lomu un nozīmi valsts attīstības veicināšanā, kā arī prezentē jaunizveidoto Latvijas valstspilsētu darbības stratēģiju līdz 2027. gadam. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pērn Valmieras novada domes priekšsēdētāja Jāņa Baika ("Valmierai un Vidzemei") alga, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, palielinājusies par 15%, sasniedzot 51 050 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Kopējie pašvaldības vadītāja ienākumi pērn sasniedza 51 734 eiro - bez algas pašvaldības vadītājs pērn no Valsts kases saņēmis 674 eiro, un vēl 11 eiro ienākumi gūti no SIA "Tolmets Vidzeme".

Baiks pērn iegādājies un uzstādījis apkures sistēmu par 15 010 eiro.

Valmieras mēram pieder dzīvoklis Valmierā. Mērs deklarējis arī dzīvības apdrošināšanu ar līdzekļu uzkrāšanu.

Baiks ir valdes loceklis sporta klubā "Valmiera" un nodibinājuma "Bertānu Valmieras basketbola skola" valdes loceklis, valdes priekšsēdētājs partijā "Valmierai un Vidzemei", komitejas locekļa aizstājējs Eiropas Savienības Reģionu komitejā, Finanšu ministrijas Pašvaldību finanšu izlīdzināšanas fonda padomes loceklis un padomes loceklis nodibinājumā "Centrs Valdardze" un Latvijas Basketbola savienībā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu