Aktieris Kaspars Dumburs atklāti pastāsta par savu privāto dzīvi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Dumburs/Facebook, ontensonea/Instagram/Apollo.lv kolāža

Dailes teātra aktieris Kaspars Dumburs viesojās raidījumā "Kad viņas satiekas", kur runāja par attiecībām ar mīļoto sievieti, Sanktpēterburgā dzimušo modeli un arhitekti Alisu Ontensoni. 

Dumburs teju jau divus gadus ir attiecībās ar arhitekti no Sanktpēterburgas. Viņš apstiprina, ka domā par ģimenes veidošanu. "Jā, man ir plāns. Ja dievs dos!" teic Dumburs.

Tiesa, viņu bažīgu dara politiskā situācija. "Ja visa vide tiek turēta spriedzē, tad kā es šajā vidē varu domāt par to, ka es šeit mēģināšu ievest cilvēku?" prāto aktieris. 

Dumburs atklāj, ka ar mīļoto ir pārrunājuši arī kāzu plānus. Pagaidām bildinājums nav izskanējis, taču raidījumā viņš liek noprast, ka gatavojas šo soli spert. "Es vēl neesmu bildinājis. Tas kaut kur droši vien virmo..." smaidot sacīja aktieris. 

Turpinot šo svarīgo dzīves izvēļu tēmu, viņš sacīja: "Bija baigi forši, ka mēs attiecību sākumā runājām par to, ko viņa gaida no vīrieša, par naudu, darbiem, sadzīvi, visas pamatlietas. Ir baigi forši, ja šo noskaidro pašā sākumā. Arī par seksu - kas ir lietas, ko mēs darām vai nedarām. Kas ir pluss manai šodienai, es sarunājos!" 

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu