Cēsu novadā no aprīļa beigām ieviesīs izmaiņas četros reģionālo autobusu maršrutos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"CATA" autobuss.
"CATA" autobuss. Foto: AS CATA/Facebook

Cēsu novadā no šī gada 27. aprīļa būs izmaiņas četros reģionālo autobusu maršrutos, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

Reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Jaunpiebalga visos reisos iekļaus pieturu "Dūķi".

Maršrutā Cēsis-Krustkalni-Cēsis reisos plkst.6.30, plkst.8, plkst.12, plkst.14 un plkst.17 iekļaus pieturu "Dārziņi".

Savukārt maršrutā Cēsis-Līgatne salāgos vienu autobusa reisu ar vilcienu reisu. Vakara reisā, kas atiet plkst.18.40 no Cēsu autoostas, mainīsies pienākšanas laiki pieturās - autobuss pieturā "Līgatnes stacija" stāvēs 20 minūtes, sagaidot vilciena reisu, tad turpinās ceļu uz gala pieturu "Līgatne" un tur būs plkst.20.30.

Vienlaikus uz trīs mēnešu periodu eksperimentāli maršrutā CATA-Cēsu klīnika-Cīrulīši-CATA sestdienās, svētdienās un svētku dienās būs jauns reiss plkst.5.52 no pieturas "CATA". Tādējādi Cēsu pansionāta darbinieki varēs nokļūt uz darbu un pilsētas iedzīvotājiem būs atvieglotas iespējas nokļūt līdz stacijai, lai ar vilcienu plkst.6.19 brauktu uz Rīgu, atzīmē ATD.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina AS "CATA". Izmaiņas ATD saskaņojusi ar Vidzemes plānošanas reģionu.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu