VIDEO Par braukšanu dzērumā aizturēts Čečenijas ministrijas vadītājs. Politiķis pretojies un mēģinājis uzbraukt policistiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Saskaņā ar Čečenijas opozīcijas un vairākiem Krievijas "Telegram" kanāliem Dagestānā par braukšanu reibumā aizturēts Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas vadītājs Čečenijā Alikans Cakajevs, ziņo "Meduza".

Par Cakajeva aizturēšanu raksta "Radio Brīvība" projekts "Kaukāzs. Realitāte" un čečenu opozīcijā esošais emuāru autors Tumso Abdurakhmanovs. Pēc viņu teiktā, Cakejeva vadītā automašīna tika apturēta Dagestānas kontrolpunktā uz Čečenijas robežas.

Cakejevs  neesot apstājies pēc ceļu policijas darbinieka aicinājuma, krustojumā apgriezies un mēģinājis uzbraukt policistiem.

Dagestānas Iekšlietu ministrijas darbinieki aizturēja šoferi, kurš bijā manāmā alkohola reibumā un kuram līdzi nebija dokumentu.

"Baza" un "Uzmanību, ziņas" publicēja aizturēšanas video. "Baza" raksta, ka incidents noticis 14. aprīlī. Drīz pēc aizturēšanas Cakajevs tika atbrīvots, ziņo "Telegram" kanāli, sīkāk jaunāko informāciju neprecizējot.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu