Pozitīvas emocijas. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 22. līdz 28. aprīlim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reddogs/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 22. līdz 28. aprīlim.

AUNS

Oriģinālas idejas un emocionālais pacēlums. Ļoti gribēsi, lai uz tāda paša viļņa ir arī darba kolēģi vai biznesa partneri. "Bez iedvesmas mūsu dvēseles spēki iemieg. Tie ir kā iekurs mūsos, kas gaida dzirksteli," tā vācu dzejnieks un filozofs Herders. Un tā dzirkstelīte vari būt tu – rosīsies kā īsts nemiera gars, un tas aizraus arī citus. Labs laiks prezentācijām, projektu attīstībai un jaunu iespēju meklējumiem. Sirdi sildīs pozitīvas emocijas, šķilsies simpātiju dzirkstis un virmos kaislības. Uz daudzām situācijām pavērsies ar jaunu skatu.

VĒRSIS

Dzīve traucas uz priekšu ar uzrāvienu – tāda sajūta, ka ūdens sakustējies visās jomās un tēmās, kas kādu laiku buksējušas. Kur ņemt tik daudz spēka un tik daudz laika, lai tagad ar visu tiktu galā? Nesteidzīgais plānotājs Vērsis būs apjucis... Esi elastīgs un izvēlies novatoriskus risinājumus, skaties, kā vari izmantot jaunākās tehnoloģijas vai mākslīgo intelektu. Nedēļas nogalē rūpes par mājas saimniecību, taču neķeries pie svarīgiem darbiem, jo diez vai izdosies, kā būsi cerējis. Padari, cik vari bez piepūles, un velti laiku atpūtai.

DVĪŅI

Šajā nedēļā ļoti jāvērtē, kā tu tērē enerģiju, kādas ir prioritātes un kāda atdeve sadarbībai vai komandas darbam. Var gadīties, ka uz tavu aktivitāšu rēķina kāds vēlas „izbraukt”, uzņemoties un strādājot mazāk, nekā vajadzētu. Ar idejām un enerģisku rīcību iespējams pavairot ienākumus, tāpēc meklē jaunas iespējas vai pievērsies privātajam biznesam. Tomēr ar naudu rīkojies apdomīgi - nelietderīgi tēriņi var saistīties ar izklaidēm. Līdztekus darbiem iespējamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, kurās satiksi jaukus cilvēkus. Pavasaris nesīs tevi uz radoša pacēluma viļņa.

VĒZIS

Pirmajā vietā profesionālās aktivitātes – it kā līdz ar pavasara iestāšanos būtu atvērusies jauna elpa. Citējot senās Grieķijas matemātiķi un filozofu Pitagoru: "Lai arī ko par tevi nedomātu, dari to, ko uzskati par pareizu. Esi vienādi vienaldzīgs gan pret uzslavu, gan nosodījumu." Tu zini, ko dari, un nevajag klausīties nedz viedajos padomdevējos, nedz kritiķos. Ir iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus un atrast atbalstītājus savām idejām. Tomēr – vai tas ir tas, ko tu patlaban no sirds vēlies? Kaut kur dziļi dvēselē paslēptas ilgas pēc kaut kā liela un skaista...

LAUVA

Var nākties pacīnīties par vietu zem saules jeb precīzāk – nodemonstrēt visus talantus un profesionālās iemaņas, lai spertu soli tālāk. Ja parādīsi sevi no labākās puses, iespējams interesants karjeras vai biznesa sadarbības piedāvājums. Lietišķajā jomā iespējama emociju viļņošanās un stresa situācijas, taču tas ir pārejoši. Nedēļas nogalē ieplāno lielo spodrības dienu vai āra teritorijas sakopšanu, un sarīko plašāku saietu radiniekiem. Iespējams, bērniem nepieciešam tavs padoms, iedziļinies viņu vēlmēs. Cita starpā - atvaļinājumu laiks tuvojas lieliem soļiem, vajadzētu sākt plānot ceļojumu.

JAUNAVA

Darbā varbūt viss neies, kā gribētos – neņem tuvu pie sirds. Pasauli nepārtaisīsi un diez vai ir vērts bendēt nervus par situācijām, kuras patlaban nevari mainīt. Dari to, kas iet no rokas. Turklāt ir vērts arī padomāt par darba maiņu vai jauniem biznesa virzieniem. Piņķerēšanās profesionālajā jomā nereti norāda uz to, ka viens ceļa posms noiets un jādodas tālāk. Brīvdienās daudz kaislību un piedzīvojumu sirdslietās. Šķiet, pavasaris ir pamodinājis dusošu vulkānu. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto un vienīgo. Savukārt pāriem jāpadomā, kā padarīt krāšņāku ikdienu.

SVARI

Sekmīga nedēļa lietišķo jautājumu kārtošanai: pratīsi argumentēt viedokli, pierādīt apgalvojumus ar aprēķiniem un, ja nepieciešams, tad arī stāties pretī birokrātijai. Profesionālajā jomā daudz pienākumu, tik daudz, ka grūti saprast, pie kā ķerties vispirms un kas var pagaidīt. Varbūt kolēģi vai vadība vēlēsies deleģēt vēl kaut ko. Tad gan saki striktu nē!

Nedēļas nogalē ieplāno mājas darbus – telpu pārkārošanu un izdaiļošanu. Vari nomainīt mēbeles, iegādāties jaunus aizkarus, pārklājus, mākslinieciskus interjera priekšmetus. Ar naudu gan rīkojies apdomīgi, tēriņus rūpīgi izplāno un salīdzini cenas.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā iespējama plānu maiņa vai jauni pienākumi, kas tev īsti nebūs pa prātam. Neiesaisties, ja situāciju nevari ietekmēt, gan pēc laiciņa viļņošanās norims. Vai arī – izzini un izvērtē citas darbības iespējas. Varbūt pienācis brīdis kaut ko mainīt. Ideju tev daudz un kādus sadarbības partnerus tās var ļoti, ļoti uzrunāt. Ja šaubies par savu zināšanu apjomu, tad atceries, ka mācīties nekad nav par vēlu un vispār to darīt vajag regulāri. Piesakies kursos. Nedēļas nogalē pirmajā vietā sirdslietu tēma – brīvajiem ļaudīm romantiska iepazīšanās, pāriem „jauna elpa” un vēlme attiecības padarīt krāsainākas.

STRĒLNIEKS

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm, jo var rasties pēkšņi tēriņi par saimnieciskām lietām. Jākustina smadzenes – ne optimizācijas virzienā, bet saistībā ar jauniem projektiem. Tev jau allaž kaut kas noglabāts ideju lādītē, vajag tikai pameklēt. Turklāt ar tādu gudru, izdarīgu un optimistisku cilvēku ne viens vien gribēs sadarboties. Var izveidoties kaut kas jauns, kāds „vienradža” jeb "startup projekts. Nedēļas nogalē – saimniecības darbi. Uzaicini radus un draugus uz talku un pēc tam sarīko pavasarīgus dārza svētkus. Tie izdosies jautri un iedvesmojoši. Ja sirds brīva, tad tagā pēkšņi var uzdzirkstīt romantiskas jūtas.

MEŽĀZIS

Vai dienas nav kļuvušas vienmuļas, neraugoties uz to, ka saulīte spīd spožāk? Varbūt tas vienkārši ir pavasara nogurums, bet varbūt tam jāpievērš nopietna vērība... Iespējams, iestājusies rutīna, un domas un idejas vairs nelido ar zelta spārniem. Pienācis laiks nospraust jaunus dzīves mērķus. Ir labas iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, tikai jāprot īstajā brīdī spert izšķirošo soli. Pārmaiņas nāks par labu, un ienākumi vairosies. Nedrīkst atstāt novārtā arī privāto dzīvi. Ja tev ir otrā pusīte, dari visu, lai attiecības kļūtu ciešākas. Padomā, kā atsvaidzināt ikdienu un rīkojies. Brīvajiem ļaudīm pavasarīga iedvesma un romantisks noskaņojums.

ŪDENSVĪRS

Viens grams jautrības ir vairāk vērts, nekā kilograms nopietnības... to atceries un ievēro – iespējams, darbā jāuzmundrina kolēģi vai biznesa partneri un tad noderēs kāds laikā un vietā izteikts joks vai interesants atelpas brīdis. Prasme risināt sarežģītas situācijas viegli, bez grumbās sarauktas pieres, stiprinās tavu autoritāti. Pievērs uzmanību finanšu tēmai, ir iespējas nopelnīt vairāk, nekā līdz šim. Brīvajā laikā pozitīvas emocijas gūsi, pavadot laiku ar savējiem. Iespējams, kopā apsvērsiet ģimenes biznesa veidošanu. Brīvajiem ļaudīm pavasarīgās vēsmas var atnest jaukas simpātijas.

ZIVIS

Aktīva nedēļa. Darbā liela atbildība un tu bez piepūles darīsi visu, kas jādara, un nekurnēsi, ja arī kādu dienu nāksies pastrādāt ilgāk. Tajā pašā laikā zini, ka ikvienam darbam, ikvienai minūtei un katram peles klikšķim ir sava cena. Būtu vērts apspriest finanšu jautājumus. Kādam sekmīga sadarbība vai jauns projekts var veidoties caur ārzemju tēmu. Nedēļas nogalē parūpējies par vecākiem, apciemo radus un sazinies ar tuviniekiem, kas atrodas ārpus Latvijas. Jaukas emocijas gūsi, apmeklējot klubu vai satiekoties ar draugiem. Sirdslietās gādā par saskaņu un ieklausies mīļotajā cilvēkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu