"Heat" basketbolists: Pērn bija krietni vieglāk, jo viņiem nebija Porziņģa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nikola Jovičs pret Kristapu Porziņģi
Nikola Jovičs pret Kristapu Porziņģi Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" basketbolists Nikola Jovičs pēc zaudējuma Bostonas "Celtics" vienībai izcēla tieši Kristapu Porziņģi.

Bostonas "Celtics" savā laukumā izslēgšanas spēļu sēriju pret Maiami "Heat" sāka ar pārliecinošu uzvaru – 114:94 (26:21, 34:24, 31:14, 23:35).

Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 18 gūtajiem punktiem, realizējot četrus no astoņiem tālmetieniem.

Pozicionāli šajā sērijā Porziņģa tiešais pretspēlētājs ir un būs Bems Adebajo, tomēr pirmajā spēlē ilgākus nogriežņus latvieša segšana tika uzticēta Nikolam Jovičam. Serbu basketbolists uzskata, ka zonas aizsardzība, kas pērn viņa komandai sērijā pret "Celtics" nesa augļus, tagad nav tik efektīva tieši Porziņģa dēļ.

"Pērn bija krietni vieglāk, jo viņiem ["Celtics"] nebija Porziņģa. Mūsu zonas aizsardzība radīja lielas problēmas. Es ticu, ka tā joprojām var radīt problēmas, bet, kad pretim ir Porziņģis, kurš metienus var izpildīt pāri gandrīz jebkuram sedzējam, ir ļoti grūti viņus nosegt. Arī Sems Hausers trāpīja metienus pēc labi izspēlētiem uzbrukumiem. Mums būs labāk jāsagatavo zonas aizsardzība," sacīja Jovičs.

Sērijas otrā spēle notiks 24.aprīlī Bostonā, 27. un 29.aprīlī būs mači viesos, bet, ja sērijā būs nepieciešamas vairāk par četrām cīņām, tās notiks 1.maijā Bostonā, 3.maijā viesos un 5.maijā "Celtics" laukumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu