Piecas Zodiaka zīmes ar visspēcīgāko negatīvo enerģētiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: gpointstudio/shutterstock

Daudzi cilvēki pat nenojauš, ka tā sauktie enerģijas vampīri var būt ne tikai draugi un kolēģi, bet arī ģimenes locekļi. Šādu cilvēku klātbūtne var izrādīties izaicinoša. Astrologi izveidojuši toksiskāko Zodiaka zīmju sarakstu.

Zivis

Zivis ieņem pirmo vietu toksiskāko Zodiaka zīmju reitingā. Viņi ir lieliski aktieri un var viegli izraisīt žēlumu pret sevi, audzinot apkārtējos patiesu vainas sajūtu par to, ka nav palīdzējušas nelaimīgajām Zivīm tikt galā ar likteņa sitieniem. Zivis prot spēlēt uz citu jūtām un manipulēt ar citu cilvēku uzvedību, lai panāktu savu.

Skorpions

Skorpions ir bīstams un ļoti prasmīgs provokators. Skorpioni ir profesionāli shēmotāji, kuru viltībai nav robežu. Ar Skorpionu attiecībās jābūt īpaši uzmanīgiem. Jāizturas pēc iespējas uzmanīgāk, saprotot, ka aizvainots šīs zīmes pārstāvis var trāpīt sāpīgākajās vietās.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti pretrunīgas: ārēji viņas izskatās bezkaislīgas, bet neviens nekad neuzzinās, kas slēpjas iekšā. Atšķirībā no citām Zodiaka zīmēm Jaunava nav apgrūtināta ar jūtīgumu, Jaunavas zīmē dzimušie ir pašpārliecināti un racionāli. Šī pašapziņa un apdomība bieži vien pārvēršas melnā skaudībā, kodīgā citu kritikā, ieradumā sniegt padomus ar vai bez pamata, kā arī emocionālā vienaldzībā. Tieši šīm īpašībām ir toksiska un nepārvarama ietekme uz cilvēkiem, kas var radīt nopietnas briesmas pašiem tuvākajiem.

Vērsis

Vērsis ir toksisks visā, kas saistīts ar naudas, darba un karjeras tēmu. Tā kā viņa negatīvā īpašība ir alkatība, Vērsis gandrīz visu savā dzīvē mēra ar naudu. Ja Vērsis ir spiests atmaksāt parādu, maksāt par kredītu vai veikt samaksu par sniegto pakalpojumu, tad apkārtējiem vajadzētu sagatavoties sašutuma un negatīvisma vētrai. Lai netiktu pakļauti šādai apreibināšanai, ieteicams neielaisties finansiālos darījumos ar Vērsi.

Auns

Auns ir spītīgs, viņi neprot savaldīt emocijas un arī ar piekāpšanos ir kā ir. Aunu ļoti nogurdina viņa pastāvīgā vēlme tikt līdz patiesībai un sakārtot lietas. Dažkārt sarunas priekšmets pat nav svarīgs, tikai nepieciešams, lai tas pārvēršas strīdā. Šādās situācijās Auns izšļaksta iekšējo negatīvismu, kura ir pārpārēm. 

Vēzis

Vēzis nezina ierobežojumus. Viņš pārāk daudz mīl, viņam pārāk daudz sāp, un brīžiem viņi pārāk daudz ienīst. Lielākais trūkums ir tas, ka Vēzis visas emocijas slēpj dziļi iekšā. Vēži pie visa vaino sevi. Paškritika, žēlums pret sevi, negatīvisms pret citiem, nebeidzamas žēlabas – Vēzis to visu nes sevī, nododot trauksmainu spriedzi tuviniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu