VIDEO Par spiegošanu Krievijas labā apsūdzētā taksista lieta: Sidorovu ierodas atbalstīt prokrievisks radikālis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krimināllietā apsūdzētais taksists Sergejs Sidorovs pirms tiesas sēdes Rīgas pilsētas tiesā, kurā sāks skatīt krimināllietu par spiegošanu Krievijas labā.
Krimināllietā apsūdzētais taksists Sergejs Sidorovs pirms tiesas sēdes Rīgas pilsētas tiesā, kurā sāks skatīt krimināllietu par spiegošanu Krievijas labā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Taksists Sergejs Sidorovs apsūdzēts par spiegošanu Krievijas labā, taču viņa lietas izskatīšana šodien pārcelta, jo uz sēdi neieradās aizstāvības pieaicinātais liecinieks. Toties apsūdzēto atbalstīt ieradās bēdīgi slavens propagandists, kurš izcēlies 16. marta leģionāru pasākumos, vēsta "TV3 Ziņas".

Šī bija otrā tiesas sēde, kurā tiek izskatīta Sidorova lieta. Apsūdzētais uz sēdi ieradās laicīgi, bet bija mazāk runātīgs atšķirībā no iepriekšējās reizes.

Izmaiņas savā uzvedībā viņš skaidro ar to, ka iepriekš esot runājis daudz, bet žurnālisti "neparādīja, kā bija patiesībā".

No pirmajā sēdē nolasītās apsūdzības izriet, ka taksists ne tikai vācis informāciju par militāriem objektiem Latvijā, bet pat paudis vēlmi uzspridzināt naftas termināli Rīgā.

Sēdi apmeklēt ieradās arī prokrieviskais radikālis Aleksandrs Giļmans, kurš izpelnījies bēdīgu slavu ar iepriekšējām izdarībām. Viņš vēlējies atbalstīt un aprunāties ar apsūdzēto, bet šī vēlme palika nepiepildīta.

VIDEO: Raidījuma "TV3 Ziņas" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu