Trīs Zodiaka zīmes, kuras visvieglāk aizskart

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Ne velti saka, ka vārdi ir spēcīgāki par jebkuru ieroci. Daži cilvēki vairāk nekā citi reizēm pārāk dziļi ņem pie sirds nevajadzīgus komentārus. Lūk, trīs Zodiaka zīmes, kuras ir ir visvieglāk aizskart. 

Vēzis

Vēži ir jūtīgi cilvēki. Viņu jūtīgums bieži nozīmē, ka viņi ir pakļauti dziļām emocijām un viņiem ir grūti noslēpt sāpes, kad kāds viņus aizvaino. Vēži ir maigas dvēseles, kurām saskarsmē nepieciešama īpaša uzmanība un laipnība. Viņuprāt, vārdi ir spēcīgākais ierocis.

Zivis

Zivis ir sapņotājas, kuru sirds pukst saskaņā ar apkārtējās pasaules ritmu. Viņu empātija bieži padara viņus neaizsargātus pret citu izteiktiem vārdiem, zem kuriem slēpusies ļaunprātība un netaisnība. Zivis jūt sāpes dziļi un spēcīgi, vārdi viņus var viegli un ātri ievainot. 

Jaunava

Jaunavas ir perfekcionistes, un viņām ir vēlme visu kontrolēt. Bet aiz viņu izturīgajām bruņām slēpjas jūtīga sirds, kas cieš, kad kāds viņus kritizē vai pazemo. Viņu paškritika var vēl vairāk palielināt sāpes, ko viņi izjūt, saskaroties ar vārdiem, kas viņus sāpina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu