"Tā ir mana galvenā dāvana un balva." Danevičas un Kaimiņa starpā panākts mierizlīgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vairākus gadus aktrisei Dārtai Danevičai ar bijušo mīļoto un bērna tēvu Artusu Kaimiņu bijušas sarežģītas attiecības. Lielajā intervijā žurnālam "Una" Daneviča atklāja, ka abu attiecības ir krietni uzlabojušās.

Šis pavasaris Dārtai iesācies pateicības un prieka pilns. Tam par iemeslu ir svarīgs pagrieziens viņas dzīvē – uzlabojušās attiecības ar viņas bērna tēvu Artusu Kaimiņu. "Ļoti ceru - mēs ar manu bijušo dzīvesbiedru esam nolikuši malā nesaskaņas un sākuši komunicēt, tā ir mana galvenā dāvana un balva, ko esmu saņēmusi beidzamo gadu laikā un kas pārspēj visas citas balvas."

Vaicāta, kam bija jānotiek, lai abi atsāktu komunicēt, Dārta teic: "Man nav atbildes uz šo jautājumu. Es šo strīdu nesāku un visās intervijās esmu teikusi, ka esmu gatava sarunai un izlīgumam. Tiklīdz man šāda iespēja tika sniegta, es to izmantoju, un, godīgi sakot, man nav tik svarīgi, kāpēc tas notika tieši šobrīd."

Vai tas nozīmē, ka tiesas procesa vairs nav? Dārta atbild apstiprinoši: "Tieši tā. Tas ir tāds atvieglojums! Ir pagājušas tikai dažas nedēļas, bet es pat tagad vairs nesaprotu, kā ar to visu tiku galā. Tas bija ļoti grūti. Šobrīd arī neesmu gatava to atcerēties, man ir vajadzīgs laiks, lai noliktu malā emocijas."

Vairāk lasiet izdevuma "Una" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu