Daneviča atklāj, kā pēc mierizlīguma ar Kaimiņu dala abu kopīgo bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: TVNET/Jānis Škapars

Aktrise Dārta Daneviča intervijā žurnālam "Una" atklājusi, ka krietni uzlabojušās attiecības ar bijušo mīļoto un bērna tēvu Artusu Kaimiņu. Iepriekš bijuši strīdi un nesaprašanās par jautājumiem, kas skar abu kopējo bērnu, bet nu vecāku starpā sanākts mierizlīgums. 

Kā zināms, iepriekš tiesa bija lēmusi par saskarsmes kārtību abiem vecākiem, bet nu Dārta atklāja, ka tiesas procesa vairs nav – panākts mierizlīgums. 

Vaicāta, kā abi vecāki šobrīd dala bērnu, Dārta atklāj: "Salīdzinoši līdzvērtīgi. Mums ir sarunāti konkrēti laiki, svētki, bet vienlaikus mani priecē, ka tas nav akmenī iekalts grafiks, mēs esam apņēmušies viens otru vairāk iesaistīt, ja kādam būs veselības problēmas vai vairāk darba. Dienās, kad dēls ir pie tēva, es plānoju pilnu darba dienu, lai varu pilnvērtīgi pavadīt laiku ar dēlu, kad būsim kopā."

Nav noslēpums, ka Dārtai pēdējie gadi nav bijuši viegli – abi pat nesarunājās, Dārta apzināti nekomunicēja pa telefonu ar Artusu, jo viņš ierakstīja sarunas un Dārta nezināja, kā kā tās varētu izmantot pret viņu. Abi arī tiesājās. Dārta dzīvojusi arī bailēs, baidoties, ka viņai var tikt atņemts bērns. Vaicāta, vai nav bail atkal uzticēties savam bijušajam dzīvesbiedram, Dārta teic: "Man ir bail, bet kādi man ir varianti? Nevienoties ar viņu? Nē, man jādomā par mūsu dēlu, šis ir vienīgais variants, raugoties no bērna viedokļa, cita laba scenārija nemaz nav. Mūsu abu interesēs ir nebāzt acīs strīdus, jo tā mēs tālu netiksim. Un - jā, es uzticos viņam, ja runa ir par mūsu dēlu. Uzskatu, ka viņš ir labs tētis."

Vairāk lasiet izdevuma "Una" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu