Magones Liedeskalnas dzīvē uzradies "misters X"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas sirdī ierausies pavasaris. Viņa noslēpumaini izsakās par kādu kavalieri, kas, kā noprotams, ienācis viņas dzīvē.

Magonei darba pilnas rokas. Šoreiz viņa ir Kandavā, kur tika aicināta piedalīties žūrijā. Paliekot nakšņot viesnīcā, viņa ar draudzeni Ilvu runā par vīriešiem.

Lai gan iepriekš saskārusies ar nepatīkamu pieredzi, Magone neliedz sev iespēju iepazīties, viņa atbild uz aicinājumiem. "Arī kurvītis ir piedzīvojums!" pozitīva ir Magone. Viens no kavalierim ir no Tukuma puses, un, esot Kandavā, viņa lēma apvaicāties, mazums! Tomēr kavalieris nākamajā dienā izrādījās aizņemts, viņai arī nepatika viņa rakstīšanas stils. 

Magone atklāj, ka ziņas soctīklos no vīriešiem saņem ik pa laikam, taču jau iemācījusies tās autorus atšifrēt diezgan ātri. "Pilns ar ziņām no vīriešiem. Ļoti dažādi: antiņi, tirliņi, jokupēteri un vēl sazin kādi. Bet tā, ka priekš sirds un dzīves, diez vai. Kaut kā švaki."

Liekoties uz auss, draudzene tincināja Magoni par kādu vīrieti, par ko Magone nelabprāt grib runāt. "Nu pastāsti par to vīrieti X," aicināja Ilva. Draudzene mēģināja uzzināt kaut ko vairāk, bet Magone vien noteica, ka dzīvē varēs nopētīt. Plānots, ka noslēpumainais vīrietis brauks apciemot Magoni. "Kas viņš, ko viņš, nu nekā, sēdiet, gaidiet," viņa uzrunā TV skatītājus.

Aizkadrā Magone teic: "Nav jau tik melns tas velns, kā viņu mālē, arī manā dzīvē pa kādai krāsas šaltij, protams, iekrīt. Ir gadījies, ka dzīvē iekritis misters X." 

Jau vēstīts, ka gada sākumā Magone atkal atvēra savas mājas durvis Anatolijam, ar kuru iepazinās internetā pērnajā gadā. Sākotnēji Magone lika  uz Toļiku lielas cerības, bet beigās piedzīvoja kārtējo vilšanos.

Viņa vēlāk arī saprata, kādu iemeslu dēļ viņai bija jāpiedzīvo šī vilšanās.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu