FOTO Par narkotiku realizāciju aiztur noziedzīgu grupu. Organizators sēdējis cietumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Valsts policija aizturējusi organizētu noziedzīgu grupu saistībā ar narkotisko vielu neatļautu realizāciju, kuras organizators noziedzīgas darbības veicis no cietuma, informēja policija.

23.aprīlī policija aizturēja četras personas - 1968. un 1976.gadā dzimušus vīriešus, 1981.gadā dzimušu sievieti un 1979.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau atradās brīvības atņemšanas vietā cita kriminālprocesā un pie viņa veiktas procesuālas darbības.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, aizturētās personas nodarbojās ar narkotisko, psihotropo vielu realizēšanu, izmantojot slēpņu sistēmu, komunicējot saziņas lietotnē "Telegram".

Organizators atradās vienā no Latvijas brīvības atņemšanas vietām un koordinēja pārējo noziedzīgās grupas dalībnieku darbības, kuru uzdevums bija uzglabāt, fasēt un ievietot slēpņos narkotiskās vielas, kā arī kontrolēt finanšu plūsmu.

Kopumā veiktas deviņas kratīšanas aizturētajām personām piekritīgajās adresēs un automašīnās, kuru rezultātā atsavināti aptuveni 1,5 kilogrami amfetamīna, dažādi priekšmeti amfetamīna fasēšanai - elektroniskie svari, polietilēna maisiņi, jau safasēts amfetamīns, kā arī viena "Volkswagen" markas automašīna.

1968.gadā dzimušajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. 1976.gadā dzimušajam vīrietim un 1981.gadā dzimušajai sievietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Iespējamais organizators turpina izciest brīvības atņemšanas sodu cita kriminālprocesā un gadījumā, ja viņa vaina tiks pierādīta likumā noteiktajā kārtībā, persona tiks saukts pie kriminālatbildības šajā kriminālprocesā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu