ASV masveida apšaudē ievainots NFL spēlētājs Dels

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nataniels Dells jaunākais
Nataniels Dells jaunākais Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Futbola līgas (NFL) komandas Hjūstonas "Texans" spēlētājs Nataniels Džaspers Dels jaunākais ticis sašauts sestdienas vakarā.

"Texans" klubs publicējis oficiālu paziņojumu, kurā ziņo par komandas futbolista iekļūšanu apšaudē. Dels tika ievainots Floridas naktsklubā ‘’Cabana Live’’. Par laimi, spēlētāja savainojumi nav nopietni, un viņš jau ir izrakstīts no slimnīcas. Klubs turpinās ciešu saziņu ar Delu un viņa ģimeni, solot ziņot par jaunumiem.

Kā raksta ‘’Texans’’ reportieris Ārons Vilsons, masveida apšaude notika sestdienas, 27. aprīļa, vakarā. Dels tajā nebija iesaistīts, krustugunīs nokļuva nejauši. 24 gadus vecajam spēlētājam tiek prognozēta pilnīga atveseļošanās.

Kopumā apšaudē tika ievainoti desmit cilvēki. Neviens nav kritiskā stāvoklī. Šobrīd galvenais aizdomās turamais ir 16 gadus vecs pusaudzis, kurš ticis aizturēts.

Policijai pieejamā informācija vēsta, ka atgadījums naktsklubā sākās ar vārdu pārmaiņu, kas pārtapa fiziskā konfliktā. Aizdomās turamais, kurš neiesaistījās kautiņā, esot izvilcis pistoli un sācis šaut uz pūli. Šāvēju apturēja apsargs, kurš arī spēja atbruņot pusaudzi.

Tā bija 2024. gada 12. masveida apšaude Floridā un 126. ASV.

Savu NFL debiju Dels piedzīvoja 2023./2024 gada sezonā, kura viņam savainojuma dēļ noslēdzās jau decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu