Kašers sola, ka Dona Eirovīzijas tērps daudziem būs pārsteigums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto, Lauris Vīksne/LTV, Apollo.lv kolāža

Plūcot uzvaras laurus Supernovā, mūziķis Dons par izvēlēto skatuves tērpu saņēma kritiku. Kas mūziķim būs mugurā, kad viņš kāps uz Eirovīzijas lielās skatuves?  

Par dziesmu un balsi viņš saņēma komplimentus, taču par divu Supernovas iznācienu skatuves tērpiem vairāk bija kritikas nekā uzslavu.

Kad Supernovas pusfinālā viņš uz skatuves kāpa gaiši brūnu toņu jakā un biksēs, daudzi pārmeta, ka tērps ir pārāk ikdienišķs tik lielam muzikālam notikumam.

Dons uzstājas Supernovā.
Dons uzstājas Supernovā. Foto: Lauris Vīksne/LTV

Finālā Dons uzstājās jau spilgti zilā tērpā. Bet arī tas kritiķiem nešķita gana labs.

Daudzi ironizēja, ka Dons, iespējams, tērpu aizņēmies no kāda medicīnas darbinieka, citi asprāši nāca klajā, ka tādos tērpos parasti ir automehāniķi, bet vēl dažs labs saskatīja līdzību ar cietumnieku formu.

Dons uzstājas Supernovas finālā.
Dons uzstājas Supernovas finālā. Foto: LTV/Lauris Vīksne

Par Dona vizuālo tēlu Supernovā rūpējās multimākslinieks Kašers, un viņam uzticēts sagatavot Latvijas pārstāvja tērpu arī Eirovīzijai.

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Kašers ir ļoti noslēpumains: "Diemžēl nedrīkstu atklāt, kas Donam būs mugurā. Līdz brīdim, kad viņš kāps uz Eirovīzijas skatuves, tas man ir jāpatur noslēpumā.

Ko gan varu solīt, Dona skatuves tērps daudziem būs pārsteigums." 

Pirmdien, 29. aprīlī, īsi pirms došanās uz Malmi, Dons izteicās, ka nekas no tā, kas redzams Supernovā, nebūs uz Eirovīzijas lielās skatuves - ja nu vienīgi apģērba krāsas. Viņš atklāja, ka tērpam esot vairākas versijas.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 30. aprīļa numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu