"Viņš ir mans boifrends." Anda Čakša vairs neslēpj jaunās attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Jau vairākus mēnešus publiskos pasākumos izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša ierodas kāda kunga pavadībā. Nu viņa vairs neslēpj, ka abu starpā ir kas vairāk par draudzību.

No jautājumiem, kas ir vīrietis viņai blakus, ministre Anda Čakša līdz šim atgaiņājās, sakot, ka viņš esot tikai labs draugs. Tomēr aculiecinieki teic, ka Andas un allaž smaidīgā pavadoņa izturēšanās vienam pret otru nepavisam nelīdzinās vienkārši draudzīgām attiecībām, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Nu Čakša atklājusi vairāk: "Viņš ir mans draugs tajā nozīmē, kas angliski tiek dēvēts par boifrends." Čakša atklāja, ka šī vīrieša vārds ir Oskars. No sīkākiem komentāriem gan viņa atteikusies.

Pagājušā gada sākumā izskanēja runas, ka Anda Čakša šķīrusi laulību ar savas jaunākās atvases tēti ārstu Ivo Tēraudu. Tā ministrei bija trešā laulība.

Pēc šķiršanās esot izdevies saglabāt labas attiecības, jo abiem ir kopīgs mērķis – audzināt meitu.

Kādu laiku pēc šķiršanās Anda publiskus pasākumus apmeklēja ar kolēģi, bijušo finanšu ministru, tagad Saeimas deputātu Jāni Reiru, kurš tolaik arī šķīra savu laulību. Jau pēcāk viņa sabiedrībā izgāja sava padomnieka Raivja Berga pavadībā, taču kopš iepazīšanās ar Oskaru viņai blakus nav redzēts neviens cits vīrietis.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 30. aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu