Četras Zodiaka zīmes, kurām maijā veiksies mīlas frontē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ORION PRODUCTION/Shutterstock

Maijā liela daļa cilvēku izjutīs mīlestības un skaistuma planētas Venēras ietekmi. Dažas Zodiaka zīmes vairāk nekā citas šajā periodā piedzīvos iedvesmojošus, daudzsološus un aizraujošus notikumus mīlas frontē.

Vērsis

Vēršiem gaidāmi daudz spilgtu mīlas piedzīvojumu. Patiesībā visa sākums ir iekšējā vēlme mainīt sevi un savas domas. Noderīgu pārmaiņu rezultātā vientuļais Vērsis piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību un salauzīs ne vienu vien sirdi, bet izšķirošā iepazīšanās notiks pēc mēneša 20. datuma. Uzreiz jutīsi, ka esi atradis savu cilvēku, ar kuru kopā piedzīvosi līdz šim nebijušu vienotības un harmonijas sajūtu.

Dvīņi

Maijā Dvīņi vairs nespēs ignorēt savas jūtas un izlikties, ka nekas nenotiek. Nāksies samierināties ar neapstrīdamu faktu: esi nopietni iemīlējusies cilvēkā, kuru līdz šim uzskatīji par sev nepiemērotu. Tālāk Dvīņi var iet divos virzienos: turpināt apspiest emocijas vai vienkārši ļauties. Var izrādīties, ka tieši šis cilvēks ir tavs liktenis.

Tikmēr attiecībās esošos Dvīņus noslogos nīgrā dzīve un gaidīs gaišas emocijas no savas otrās pusītes, taču atbildību par savu laimi viņiem nevajadzētu novelt uz citiem cilvēkiem. Ja vēlaties jaunas sajūtas un romantiskas atzīšanās, vienkārši rādiet savam partnerim pozitīvu piemēru. Viņi jūs sapratīs un atbalstīs.

Jaunava

Neskatoties uz visiem mēģinājumiem atstāt novārtā savu personīgo dzīvi, liktenis atradīs pašu Jaunavu. Maijā savu mīlestību var satikt darbā. Kad tas notiks, nebūs iespējams pretoties savām jūtām. Līdz ar to Jaunavas aizmirsīs par visiem karjeras plāniem un koncentrēsies uz lielu romantiku. Nebaidieties izbaudīt savu jaunatklāto laimi un zaudēt savu biznesa degsmi, jo ar pareizo pieeju viens otram netraucē. Paņemiet atvaļinājumu un izmantojiet to kā iespēju stiprināt attiecības un pacelt tās uz nākamo līmeni, un pēc tam jūtieties brīvi atgriezties uz pareizā ceļa.

Jaunavas, kuras ir aizņemtas attiecībās, vēl vairāk mīlēs savu partneri, un tas viss pateicoties atbalstam, ko viņi saņems sev grūtā brīdī. 

Ūdensvīrs

Pametuši toksiskas attiecības un saņēmuši ilgi gaidīto brīvību, Ūdensvīri pat nevarēja domāt, ka tik drīz satiks patiesu mīlestību, taču zvaigznes visu izlēma tavā vietā. Tagad vienkārši dodiet sev laiku pieņemt un atpazīt savas jūtas. Pēc pāris nedēļām Ūdensvīri sapratīs, ka viņiem ir garlaicīgi, un viņi paši spers pirmo soli attiecībās. Nebaidieties apdedzināties otrreiz, jo tagad esat gudrāks un uzmanīgāks, un esat mācījies no savām pagātnes attiecībām. Ar cilvēku, kuru Ūdensvīrs satiks maijā, pastāv liela iespēja izveidot spēcīgu pāri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu