VIDEO 21 gadu vecā Lāsma stāsta par savu pieredzi ar skaistuma injekcijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Pēdējos gados skaistuma pasauli ir pārņēmušas dažāda veida injekcijas. TV3 sarunu raidījuma "Zilonis studijā" viešņa Lāsma Novika, kura pirmās injekcijas saņēma jau 21 gada vecumā, dalās savā pieredzē. 

Satura veidotāja Lāsma ir saņēmusi divu veidu injekcijas: botulīntoksīna injekcijas pierē un filleru injekcijas lūpās, pēdējās – jau trīs reizes. 

Lāsma skaidro, kāpēc izlēmusi mākslīgi mainīt savu lūpu izskatu: "Pieaugot, kad meitene kļūst par sievieti, īpaši, kad man ir darbs ar kamerām, sāc pamanīt savā sejā kādas nianses. Sapratu, ka manas lūpas ir totāli asimetriskas. Tīri ģenētiski. Tas ir tikai normāli, ka ir asimetrija, bet man tā bija izteikta un sāka nepatikt."

Ar "jaunajām" lūpām viņa savā ķermenī jūtas daudz labāk. Viņa uzskata, ka sievietes dažādās skaistuma injekcijas izmanto, lai sevī kaut ko uzlabotu un rezultātā justos labāk. Arī Lāsmai pēc injekcijām mainījās pašvērtējums.

Kad Lāsma izvēlējusies botulīntoksīna injekcijas pierē, viņas sekotāji prātojuši, vai viņa tam nav par jaunu. Viņa uzskata, ka vecums šajā jautājumā ir individuāls aspekts. 

Video: Raidījuma "Zilonis studijā" fragments

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu