Svarīga privātā dzīve. Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 6. līdz 12. maijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Girts Ragelis/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 6. līdz 12. maijam.

AUNS

Netērē spēkus tukšgaitā… Var rasties "Napoleona plāni", grandiozas idejas bez reāla seguma un vēlme paspīdēt ar vērienu. Taču diez vai tam būs reāla atdeve - drīzāk būsi noskrējies, virpuļodams kā spēļu vilciņš, bet ieceres uz priekšu nekustēs. Auglīgāks būs laiks, ko klusītēm vienatnē veltīsi projektu izstrādei un biznesa plānu rakstīšanai – vispirms viss jāizdomā un tikai tad jārīkojas. Brīvajā laikā pievērsies mājas saimniecībai, iegādājies noderīgas lietas, iesaisti tuviniekus un uzlabo dzīves telpu.

VĒRSIS

Viena vareni izdevusies nedēļa! Būsi pozitīvi noskaņots un smaidīgam cilvēkam daudzas durvis atveras bez problēmām. Nonāksi pie vērtīgām atziņām un mīļuprāt ar tām dalīsies. Kolēģi novērtēs atzinīgi, jo kā saka viedi cilvēki: vislabākie padomi ir tie, kurus visvieglāk īstenot. Tavas ieceres kā vienmēr būs loģiskas un noderīgas. Ja kāds iebilst vai nevēlas saprast, tad netērē spēkus skaidrojot. Domubiedri atradīsies paši un darbi virzīsies. Nedēļas nogalē sarīko pasākumu draugiem – dārza svētkus vai izbraucienu un pikniku dabā.

DVĪŅI

Tu esi sabiedrības dvēsele un šajā nedēļā paredzama gūzma sabiedrisko aktivitāšu. Labs laiks ideju prezentācijām, pasākumu apmeklējumiem vai labdarības aktivitātēm. Jo vairāk iesaistīsies dažādos procesos, jo lielākas iespējas satikt domubiedrus, kas saprot tevi no pus vārda un vēlas sadarboties. Var rasties kāds jauns projekts, kurš nes augļus ilgtermiņā. Pienācis pārmaiņu laiks! Dažādas jaunas vēsmas iespējamas arī privātajā dzīvē – attiecībās jauna dzirksts un jaunas krāsas. Brīvajām sirdīm galvu reibinoši piedzīvojumi.

VĒZIS

Labam cilvēkam daudz draugu. Steigsi visiem palīdzēt, par visiem parūpēties, risināt ģimenes un varbūt pat kaimiņu problēmas … Visi uzskatīs tevi par cilvēku, ar kuru var un vajag dalīties domās un rūpēs. Ir tikai viena nianse – atceries arī par savām interesēm. Patlaban ir piemērots laiks profesionālajai izaugsmei, iespējami jauni kontakti un izdevīgas vienošanās, ko nedrīkst palaist garām. Var nākties pastrādāt arī brīvdienās, bet tas būs ieguldījums nākotnē. Palūdz, lai ģimene izturas ar izpratni. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt kādu, ar kuru sirds pukst vienā ritmā.

LAUVA

Kamēr citi dzīvo pavasarīgās noskaņās un pēc garajām brīvdienām cenšas ieiet darba ritmā, tu jau esi pirmajās rindās un, kā vēsta sens latviešu sakāmvārds: “Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ.” Precīzi mācēsi izklāstīt idejas un ļoti ātri atradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties. Ar ienākumiem būsi apmierināts un tērēsies savam priekam: jāatjauno vasarīgā garderobe, gribas kādu krāšņu aksesuāru vai smalku rotu. Sevi vajag mīlēt un lutināt. Tavas sirds dāsnumu baudīs arī tuvie cilvēki.

Sarīko nedēļas nogalē pasākumu savējiem - visus uzņemsi, pamielosi, un katram atradīsies labs vārds.

JAUNAVA

Svarīgi pildīt solījumus, arī tos, kas doti pašam sev. Ko būsi nolēmis, to gribēsi realizēt. Iespējams, viss neies kā pa gludu sarkano paklāju, bet būs liela apņēmība - ja arī kādi darbi bremzējas, ar neatlaidību panāksi savu. Sekmīgs periods ārzemju tēmai visdažādākajās izpausmēs. Varbūt pienācis laiks sākt plānot atvaļinājuma ceļojumu – vēlams uz tālu un eksotisku zemi. Mājās gādā par saticību: visi problemātiskie jautājumi jāizrunā, respektējot otrās pusītes viedokli. Ja sirds brīva, tad tajā var iekrist kāda dzirkstelīte. Smaržīgie vasaras vakari aicina uz romantisku tikšanos.

SVARI

Šajā nedēļā pie tevis atnāks daudz jaunu ziņu – pārsvarā par profesionālo jomu un arī pa kādai baumiņai par kolēģiem vai sadarbības partneriem. Esi uzmanīgs, jo informācijai ir tendence apaugt ar interpretācijām. Ja rodas kaut vismazākās šaubas (un arī tad, ja nerodas) – pārbaudi. Pretējā gadījumā ir risks nonākt neveiklā un nepatīkamā situācijā. Taču kopumā šonedēļ ir labs laiks profesionālajai izaugsmei vai biznesa veidošanai. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs ilgas pēc tām iedvesmojošajām jūtām, ko sauc par mīlestību. Ģimenes cilvēkiem sirsnība un kopīgi piedzīvojumi.

SKORPIONS

Šajā nedēļā var aktualizēties mācību tēma. Nedari kā tas balodis latvju tautas pasakā, kurš negribēja klausīt padomus ligzdas darināšanā, un visu laiku kliedza:
"Protu! Protu!" Tehnoloģijas attīstās, rodas jaunas metodes – kas bija aktuāls šodien, rīt jau pagātne. Piesakies kursos, dodies pieredzes apmaiņas komandējumā. Kad būsi sakrājis jaunas zinības, citi prasīs padomu, un var sekot arī paaugstinājums vai jauns biznesa izaicinājums. Dzims jaunas idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu īstenot. Brīvdienās dodies uz brīvdabas koncertu, gadatirgu, pikniku dabā.

STRĒLNIEKS

Ļoti svarīgas finanšu lietas, tās ietekmēs dvēseles komfortu. Jāizvērtē, ar ko un cik efektīvi esi nodarbojies līdz šim. Varbūt jāmaina darbs vai jāķeras pie jauna biznesa projekta. Tev ir azartiska daba un patlaban ir piemērots brīdis doties pretī nezināmajam un piekrist jauniem izaicinājumiem. Var izveidoties veiksmīga sadarbība ar ārvalstu partneriem, nākt darba piedāvājums no citas zemes, bet, ja nekas tāds nenotiek, tad, mainot darbu Latvijā, labāk izvēlēties jomu, kas saistās ar komandējumiem. Nedēļas nogalē rūpes par ģimeni un vecākās paaudzes radiniekiem.

MEŽĀZIS

Reizumis dzīvē ir situācijas, kad gribas vairāk nekā var dabūt… It kā ir loģisks plāns… It kā ir reālas iespējas... Tomēr iet kā pa kalniem un lejām, kā pa celmiem un rakumiem. Vienā brīdī šķiet, ka viss notiks, otrā, ka viss jūk kā kāršu namiņš. Varbūt vajag radikāli mainīt pieeju – no pragmatiskās uz kreatīvo. Arī lietišķos jautājumus var risināt radoši. Brīvajā laikā svarīga privātā dzīve. Kādam attiecības var sākties pavisam pēkšņi. Izvērtē gan kritiski, bet, ļoti iespējams, esi saticis savu mīlestību. Pāriem vēlams doties izbraucienā un pabūt divatā.

ŪDENSVĪRS

Diezgan emocionāla nedēļa. Jūtīgi uztversi norises darba vidē: gan pozitīvās, gan negatīvās. No vienas puses, tas var būt traucējoši, jo saskarsmē ar „rūgumpodiem” jutīsi mostamies sevī skeptiķi. Savukārt labā ziņa ir tāda, ka sajūtu līmenī ātri sapratīsi, kas kuram padomā, un tas palīdzēs daudzās situācijās. Vari nākt klajā ar jaunām ierosmēm un meklēt ceļus, kā palielināt ienākumus. Brīvo laiku pārsvarā veltīsi mājas saimniecībai un ģimenes lietām. Jāuzpoš mājoklis, jāpastrādā dārzā, jāapciemo radi un… jāsarīko ballīte!

ZIVIS

Tik jauki būtu laiskoties un baudīt pavasara saules starus… Vai doties uz tālām, siltām zemēm… Taču – diez vai sanāks, jo darbā vai biznesā jāraujas sviedriem vaigā. Daudz pienākumu un jaunas ieceres, kas var atnest gan slavu, gan peļņu. Zvaigžņu stunda ir pavisam tuvu. Tomēr dinamiskajā dienu ritmā var rasties stress, kas nelabvēlīgi ietekmē pašsajūtu. Tāpēc, ja bijusi liela slodze, tad noteikti atpūties, dodies garākās pastaigās, apmeklē sporta zāli vai meditāciju nodarbības. Kas nu pašam tuvāks. Sirdslietās romantiskas vēsmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu