"Kāds pārsteigums – atkal Jānis." Agrita Bindre jau kādu laiku jaunās attiecībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Agrita Bindre/Facebook

Šova "Ģimene burkā" īpašā epizodē pavisam nesen apvienojās iepriekšējo sezonu dalībnieki, pastāstot, kas jauns ir viņu dzīvē. Gandrīz gadu pēc neglītās aiziešanas no šova arī Bindru ģimene uz neilgu brīdi ļāva ielūkoties savā ikdienā. Ģimenes galva Agrita atklāja, ka jau kādu laiku ir aizņemta sieviete.

Agrita Bindre atklāja, ka jaunajās attiecībās ir jau astoņus mēnešus. "Kāds pārsteigums – viņa vārds ir Jānis."

Agrita stāstīja, ka vairākkārt abi pārrunājuši attiecību nākamo soli – kāzas. Mīļotais esot devis mājienus, ka attiecības vēlētos noformēt oficiāli. Kamēr vēl pirkstā gredzena nav, Agrita uzskata, ka nevar teikt, ka gatavojas kāzām. 

Arī bērni atzīst Agritas jauno kavalieri, stāstot, ka jaunais draugs esot mīļš un gādīgs. Arī Agritas vecākā meita atbalsta mammas izvēli: "Man ir grūti pieņemt cilvēku, bet es mammas jauno draugu esmu pieņēmusi. Tas divdesmitgadnieks mammai gan joprojām mieru neliek."

Jau vēstīts, ka Agritas dzīvē pēc bijušā vīra Jāņa aiziešanas no ģimenes sagriezās kājām gaisā. Viņas dzīvē pēc tam ienāca jauns kavalieris – arī Jānis, kurš ir krietni jaunāks par viņu. Abu attiecības nevainagojās panākumiem, abi lēma šķirties, bet jauniņais kavalieris attiecību pārtraukšanai nespēja tik viegli tikt pāri. Kā apgalvo viņas vecākā meita, joprojām Agrita saņemot ziņas no bijušā kavaliera.

Šovs "Ģimene burkā" 2023. gadā pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni saistībā ar viņas ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli suni Mailo jauniem saimniekiem. Ģimene tolaik saņēma asu sabiedrības nosodījumu. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu