"Gribas sievas statusu." Pašmāju iemīļotu seriālu aktrise Katrīna Blaua tikusi bildināta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Pašmāju iemīļotu seriālu aktrise Katrīna Blaua (27), kura ar draugu Mārci Zēbergu piedalījās šovā "Mīlas nometne", saņēmusi bildinājumu.

Divu bērnu māmiņa un vairāku iemīļotu pašmāju seriālu aktrise sarunā ar "Kas Jauns" teic, ka bildinājums izskanēja finālraidījumā un kāzas gaidāmas jau pavisam drīz.

"Mēs vēlamies apprecēties jūras krastā, jo Mārcim ļoti patīk jūra un, tā kā viņš kaito, jūra ir viņa iedvesmas vieta. Tāpēc būtu forši apprecēties pie jūras ar basām kājām pludmales smiltīs. Ceremoniju plānojam ļoti šaurā lokā. Tajā pašā dienā gribētu aizbraukt arī nelielā ceļojumā, bet, atgriežoties Latvijā, varētu uzrīkot lielu kāzu ballīti visiem radiem un draugiem," par šīs vasaras plāniem stāsta Katrīna.

Aktrise sapņo par baltu un plīvojošu līgavas kleitu un ziediem matos. Abiem šīs būs pirmās kāzas. "Es gaidu kāzu dienu, jo gribas sievas statusu. Diezgan dīvaini Mārci saukt par savu puisi vai draugu, ja dzīvojam kopā kā ģimene un esam kā vīrs un sieva."

Pāris sapņo arī par kopīgiem bērniem nākotnē.

Kā zināms, Katrīnai no iepriekšējām divām attiecībām ir dēls un meita. Šovā "Mīlas nometne" viņi pieteicās tāpēc, ka abiem esot krasi atšķirīgi uzskati par bērnu audzināšanu. Taču kādā no epizodēm, iespējams, atklājās daudz dziļākas problēmas - viņa atzinās, ka strīda karstumā pacēlusi roku pret savu mīļoto vīrieti. Pēcāk Blaua gan taisnojās, ka savu sakāmo bija nepareizi noformulējusi, un atklāj - lai arī pēc dabas viņa ir daudz asāka un emocionālāka nekā Mārcis, fiziski viņu neietekmē.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu