Maskavas "puskailo slavenību ballītes" rīkotāja publiski atvainojusies ar Solovjova palīdzību

Apollo.lv
Papildināts 19:02, 9. maijs, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @mayabaklanova/"X"

Krievijas sabiedrībā pazīstamā influencere Anastasija Ivļejeva atgriezusies publiskajā telpā pēc tam, kad publiski atvainojusies par tā saucamās puskailo slavenību ballītes rīkošanu Maskavā. Krievijas neatkarīgais izdevums "Doždj" atklājis, ka Ivļejevai ar atvainošanos palīdzējis viens no skaļākajiem Kremļa propagandistiem Vladimirs Solovjovs, vēsta Krievijas neatkarīgais medijs "Meduza". 

"Doždj" ziņo, ka Ivļejevas atgriešanos pārraudzījis Krievijas prezidentālās administrācijas publisko projektu nodaļas vadītājs Sergejs Novikovs. Avoti izdevumam "Meduza" viņu nodēvējuši par Krievijas galveno cenzoru, jo viņa vadītais departaments veido sarakstus ar "nevēlamajiem" māksliniekiem.

"Doždj" norāda, ka Solovjovs piedalījies Ivļejevas publikāciju platformā "Telegram" veidošanā. Ierakstos viņa paudusi atbalstu Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam.

Tāpat Solovjovs viņai esot ieteicis "doties ēnā un neprovocēt cilvēkus, līdz varasiestādes būs mainījušas nostāju." Ivļejevas līdzgaitnieki uzskata, ka Solovjova iesaiste nav nesusi rezultātus.

Pēc "pliko slavenību ballītes" Ivļejevu asi kritizēja Kremļa propagandisti. Par viņas aktivitātēm sāka interesēties arī varasiestādes, turot viņu aizdomās par izvairīšanos no nodokļu maksāšanas, kā arī sodot par armijas "nomelnošanu" viņas "Instagram" ierakstu dēļ.

2024. gada maija sākumā Ivļejeva izdzēsa visus ierakstus no sava "Instagram" profila, kā arī sniedza interviju blogerim Lukam Jebkovam. Tajā viņa stāstīja, ka ir braukusi uz Krievijas okupētajām teritorijām Donbasā un viņai vienmēr paticis Putins.

Jau ziņots, ka blogere un TV raidījumu vadītāja Ivļejeva  20. decembrī Maskavas klubā "Мутабор" sarīkoja ballīti, kuras dreskods bija "almost naked" (lat. “gandrīz kaili”). Pasākumu apmeklēja Filips Kirkorovs, Ksenija Sobčaka, Lolita Miļavska, Dima Bilans, Džigans, kā arī citi viesi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu