"Ķērās pie smagās artilērijas." Ko Lietuvā saka par Dona priekšnesumu Eirovīzijā?

Apollo.lv
Papildināts 17:22, 10. maijs, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nu jau pagājusi gandrīz diennakts kopš veiksmīgā Dona priekšnesuma, kas Latvijai pēc vairāku gadu pārtraukuma nodrošināja vietu Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. Dona skaņdarbs "Hollow" 9. maijā atzinīgi novērtēts arī Lietuvas sabiedrisko mediju portālā "LRT.lt."

Video: Dons par savu sniegumu Eirovīzijas otrajā pusfinālā

"Latvija jau sešas reizes pēc kārtas nav iekļuvusi Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, tāpēc šogad valsts ķērās pie "smagās artilērijas" – uz pasākumu ieradās viens no valsts populārākajiem dziedātājiem Dons," rakstīts portāla veiktajā dziesmu konkursa otrā pusfināla priekšnesumu apskatā.

"Dziedātājs, kurš Latvijas arēnās pulcē plašu publiku, Eirovīzijas dziesmu konkursā iekļuva ar dramatisko dziesmu "Hollow", kurā stāsta par dzīves tumšākajiem mirkļiem un kuru, starp citu, viņš dziedāja arī kā viesis Eirovīzijas konkursa atlases finālā Lietuvā," raksta medijs.

"Uz skatuves viņš stāvēja milzīgā aplī, video projekcijas uz skatuves grīdas un ekrāniem simbolizēja ūdeni un saulrietu. Šovam turpinoties, aiz dziedātāja muguras iedegās mirgojošs koks. Dziedātāja balss ir spēcīga, Latvijas ieskatā viņam noteikti jāuzvar jau tā izlaistais ceļojums uz dziesmu konkursa finālu," rakstīts portālā.

Dziesmu apskats veikts pirms Eirovīzijas otrā pusfināla sākuma. 

Tas ceturtdienas, 9. maija, vakarā arī notika – Dons 11. maijā cīnīsies ar Lietuvas pārstāvi Silvestru Beltu un citu valstu pārstāvjiem. Dons finālā uzstāsies ar 11. kārtas numuru. 

Pēc rezultātu paziņošanas līdzjutēji un fani burtiski "uzspridzināja" internetu.

Emocionālo video no aizkulisēm pēc Eirovīzijas rezultātu paziņošanas, skaties zemāk!

Lūk, arī Dona priekšnesums vēlreiz!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu