Artūrs Kurucs zaudējumā bijušajai komandai atzīmējas ar pieciem punktiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs
Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs piektdien guva piecus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, kamēr Rodions Kurucs nebija pieteikumā, latviešu pārstāvētajai Mursijas UCAM komandai piedzīvojot zaudējumu.

UCAM viesos ar rezultātu 79:94 (24:30, 24:16, 11:23, 20:26) zaudēja Vitorijas "Baskonia" vienībai, kurā vairākas sezonas pavadīja Artūrs Kurucs.

Latvijas basketbolists, laukumā pavadot 15 minūtes un 16 sekundes, realizēja vienu no četriem tālmetieniem un divus no trīs soda metieniem, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un iekrāja otru labāko +/- rādītāju komandā (+5).

Viesiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Dastins Sleva, bet mājiniekiem 29 punktus guva, deviņas atlēkušās bumbas izcīnīja un piecas rezultatīvas piespēles atdeva Vaņa Marinkovičs.

Ceturtdien Jāņa Timmas un Jāņa Strēlnieka Santjago de Kompostelas "Obradoiro" viesos ar rezultātu 81:75 pārspēja "Palencia" ar Anžeju Pasečņiku sastāvā, savukārt Mārcis Šteinbergs un Manrezas "Baxi" mājās ar 90:81 pieveica "Bilbao".

UCAM ar 20 uzvarām 33 spēlēs ir septītā, "Baxi" ar 19 panākumiem ieņem astoto vietu, "Obradoiro" ar desmit uzvarām ir 15.vietā, bet "Palencia" ar bilanci 6-27 ir pēdējā 18 vienību čempionātā un vairs nevar izvairīties no nonākšanas līgu zemāk.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu