Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 13. līdz 19. maijam

Foto: Nitr/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 13. līdz 19. maijam.

AUNS

Ka labāks - džeza solo vai rokenrols?... Dari kā pašam labāk patīk, bet šī nedēļa jāizmanto, lai parādītu savus talantus. Esi gatavs iemācīties ko jaunu un augt kā personība. Jātiek skaidrībā, kas ir patiešām svarīgs tavā dzīvē un kam ierādāma otrā plāna loma. Profesionālajā jomā varētu būt izaicinājumi, bet arī lielas iespējas. Ja esi uzņēmīgs un elastīgs, radīsies iespējas iesaistīties interesantos projektos. Nedēļas nogale sola izklaides un jauku noskaņojumu. Varbūt atklāsi jaunu hobiju vai baudīsi brīvdienu kopā ar ģimeni un draugiem. Daudz pozitīvisma, daudz mīlestības.

VĒRSIS

Būsi diezgan noslogots ar darba un sadzīves pienākumiem. Tas var radīt spriedzi, bet tev ir spēks un izturība, lai pārvarētu grūtības. Kā mēdz teikt: ar neatlaidību var sasniegt jebkuru mērķi. Tomēr nedrīkst piemirst arī par sevis mīlēšanu – ievēro veselīgu dzīvesveidu, vingro un nodrošini sev pietiekami daudz atpūtas laika. Tas palīdzēs saglabāt enerģiju un možu garastāvokli. Saistībā ar darba lietām satiksi jaunus cilvēkus un dzirdēsi interesantas idejas un priekšlikumus. Tev ir izdevība izcelties un pierādīt savas prasmes un talantus. Brīvdienās pavadi laiku ar ģimeni vai draugiem, un dari to, kas iedvesmo un iepriecina.

DVĪŅI

Šī nedēļa sola būt ļoti interesanta un dinamiska, piepildīta ar interesantiem notikumiem. Tavs prāts un komunikācijas spējas nodrošinās veiksmi. „Iespējas nerodas ne no kā, tu tās radi pats,” teicis kāds vieds cilvēks. Ir labvēlīgs laiks, lai prezentētu savas idejas un sāktu jaunus projektus. Varbūt pamanīsi kādu vēl neapgūtu darbības jomu. Finansiālā ziņā gan iespējama neliela nestabilitāte, tāpēc svarīgi būt uzmanīgam un plānot savus izdevumus. Privātajā dzīvē pievērs uzmanību komunikācijai ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku. Iespējams, kaut kas netiek pateikts līdz galam un “jālasa starp rindiņām”.

VĒZIS

Iedziļinies apkārtējo cilvēku rīcības motīvos, tādējādi var nākt ļoti interesantas atklāsmes. Darba vidē iespējamas emocionālas situācijas, un tad galvenais ir neuzvilkties, bet mēģināt visu atrisināt ar rāmu garu. Pievērs uzmanību intuīcijas signāliem - eksistē tāda lieta, kā sirds gudrība, un tā ļoti palīdzēs gan darbā, gan privātajā dzīvē. Patlaban ir labs laiks, lai atvērtu sirdi un par svarīgo no sirds izrunātos ar tuviniekiem. Izjutīsi nepieciešamību pēc emocionālās saskaņas un sapratnes, tāpēc nedēļas nogalē ļaujies nesteidzīgai atpūtai kopā ar ģimeni, draugiem vai savu sirdsāķīti.

LAUVA

Lieliska nedēļa, lai atrastos prožektoru gaismā un gūtu gandarījumu par paveikto. Būs iespēja izcelties un nodemonstrēt savas līdera spējas, neatkarīgi no statusa un ieņemamā amata. Finanšu jomā gaidāma veiksme, tavs prāts un redzējums palīdzēs izvēlēties labāko stratēģiju, lai palielinātu materiālo labklājību. Nedēļas nogale savukārt piemērota mājas darbiem un ģimenes aktivitātēm. Vari plānot remontdarbus vai interjera uzlabojumus, kopt dārzu, izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Svarīga arī mīlestības tēma: izbaudīsi romantisku vakaru ar savu partneri, bet brīvajiem ļaudīm sirdī pavasara noskaņas.

JAUNAVA

Liec lietā savas analītiskās spējas un organizatoriskos talantus. Darbi solās būt produktīvi, tavas prasmes tiks novērtētas, bet pragmatiskā pieeja palīdzēs veiksmīgi pabeigt projektus un atrisināt sarežģītas situācijas. Spraigais dienu ritms gan nogurdinās, tāpēc brīvajā laikā izslēdz telefonu, palūdz mājiniekiem, lai netraucē, un vienkārši atpūties. Personiskajā dzīvē dziļi emocionāli brīži. Dalies ar savām domām un jūtām ar tuviniekiem, tas radīs ciešākas saiknes un sapratni. Doties pastaigās dabā, lasi interesantu un izzinošu literatūru, iegūsti jaunu pieredzi un zināšanas, kas iedvesmo.

SVARI

Nemierīga nedēļa un diezgan daudz stresa. Mēģini atrast līdzsvaru starp saviem sapņiem, vēlmēm un dzīves realitāti. Nepieņem lēmumus steigā un apdomā vārdus, kas nāk pār lūpām. Rāma pieeja un diplomāta dotības palīdzēs veiksmīgi risināt jebkādas situācijas. Darba jomā ļoti svarīgi atrast kopīgu valodu ar kolēģiem vai biznesa partneriem, kuri domā citādāk. Personiskajā dzīvē svarīga harmonija - dalies ar savām jūtām, uzklausi partnera vēlmes, runā par svarīgo. Brīvdienās vajadzētu sakārtot mājokli, izdaiļot interjeru, apkopt puķu dārziņu. Prieks pašam un mājiniekiem.

SKORPIONS

Šīs nedēļas vadmotīvs - dziļas pārdomas par globāliem jautājumiem. Labs laiks, lai pārskatītu savus mērķus, un padomātu par motivāciju: kas ir tas „dzinējspēks”, kā dēļ ir vērts pūlēties? Slava? Nauda? Gandarījums? Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi vai pārmaiņas. Būs svarīgi saglabāt emocionālo stabilitāti, un izmantot savu intuīciju, lai pieņemtu pareizos lēmumus. Nedēļas nogalē vajag atpūsties un pievērsties mīļotajam hobijam. Privātajā dzīvē svarīgs līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Ja sirds brīva, tad atver to mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Katra diena nes kaut ko jaunu, un tādā dzīves mutulī tu jutīsies lieliski. Cilvēki labprāt komunicēs, kolēģi taujās viedokli, izteiks atbalstu. Kāds var tavas spējas novērtēt ļoti augstu un piedāvāt interesantu sadarbību. Taču šajā periodā īpaši modram jābūt naudas lietās. Atceries, ka tikai peļu slazdā siers par brīvu un pārāk vilinoši piedāvājumi var slēpt zemūdens akmeņus. Attiecībās ar otro pusīti interesantas sarunas un piedzīvojumi. Dalies ar savām domām un jūtām, izpēti jaunas atpūtas iespējas, izdomājiet kopā kaut ko aizraujošu. Ikdienai vajag dzirkstelīti.

MEŽĀZIS

Nedēļas fonā iespējama neliela spriedzīte, jo daudz darba un viss neiet tik gludi, kā gribētos. Lai veiksmīgi risinātu dažādas situācijas, liec lietā intelektu un radošu pieeju. Kādā brīdī var aktualizēties izglītības jautājumi. Darbā vai biznesā pēkšņi iespējas, par kurām tev pietrūkst zināšanu. Ja rodas tāda situācija, tad nesatraucies – mācīties nekad nav par vēlu. Bet varbūt tā ir zīme, ka nepieciešams pārkvalificēties un sākt ko jaunu. Privātajā dzīvē sirds siltums un sapratne. Dalies ar savām jūtām un domām ar partneri vai tuviniekiem, kas radīs ciešāku saikni un izpratni. Ja būsi atvērts un saprotošs, attiecības iegūs jaunas krāsas.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā radīsies iespējas izmantot savu analītisko prātu un izpētīt jaunus virzienus. Tu esi gudrs un inovatīvs, tāpēc nekautrējies dalīties ar savām domām un risinājumiem. Var izrādīties, ka esi trāpījis desmitniekā un kāda tava ideja ir ne tikai ģeniāla, bet arī ļoti pelnoša. Tavs viedoklis un redzējums var kalpot par iedvesmu citiem un atklāt jaunas perspektīvas. Jo vairāk darīsi, jo vairāk padarīsi. Tajā pašā laikā svarīga arī privātā dzīve. Stāsti par savām domām, sapņiem un plāniem, runā par svarīgo, parūpējies par mīļajiem cilvēkiem.

ZIVIS

Labas iespējas izpaust savu radošo potenciālu. Izmanto intuīciju un iztēli, lai risinātu problēmas un ģenerētu interesantas idejas. Sarunu laikā ar kolēģiem vai biznesa partneriem esi atvērts jauniem risinājumiem un sadarbībai. Ja kaut kas veidojas, tad sākotnēji par to gan plaši nestāsti. Ir riski sastapties ar negodīgu konkurenci un cilvēkiem, kas izliekas par draugiem, bet patiesībā tādi nav. Un esi uzmanīgs naudas lietās: nepazaudē bankas karti, neizpaud datus un seko līdzi finanšu plūsmai. Brīvdienās gribēsies pasākt ko radošu, apmeklēt pasākumus. Attiecībās romantiski un dzīvespriecīgi brīži.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu