Olga Dreģe: Apzinos, ka man jāgatavojas noslēgumam

Apollo.lv
Dailes teātra aktrise Olga Dreģe saņem balvu nominācijā "Par mūža ieguldījumu" "Spēlmaņu nakts 2016" laureātu apbalvošanas ceremonijā Dailes teātrī.
Dailes teātra aktrise Olga Dreģe saņem balvu nominācijā "Par mūža ieguldījumu" "Spēlmaņu nakts 2016" laureātu apbalvošanas ceremonijā Dailes teātrī. Foto: Zane Bitere/LETA

Lai gan pavisam drīz Dailes teātris noslēgs sezonu un aktieri varēs doties pelnītā atpūtā, leģendārajai aktrisei Olgai Dreģei domas par atvaļinājumu nenāk ne prātā. 

Paralēli darbam Dailes teātrī šovasar Dreģe uzaicināta piedalīties Ulda Marhileviča un Māras Zālītes dziesmuspēlē "Tobāgo!", šobrīd aktīvi noris mēģinājumi. 

Lai arī ir ļoti noslogota, aktrise sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atzīst, ka par šo faktu tikai priecājas. Viņa pārliecinājusies, ka gadu skaits skatuvei nav nekāds šķērslis. Turklāt viņa joprojām ir labā fiziskā formā un arī jūtas ļoti labi.

"Protams, šajā vecumā aizdomājos arī par tādu lietu kā mūžība. Apzinos, ka man jāgatavojas noslēgumam. Bet, atskatoties uz to, ko dzīves laikā man izdevies paveikt, varu teikt, ka esmu laimīgs cilvēks," teic Dreģe.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 14. maija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu