Aktuālas finanses. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 20. līdz 26. maijam

Foto: simona pilolla 2/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 20. līdz 26. maijam.

AUNS

Gribētos, lai viss notiek ātrāk – tūdaļ un vēlams jau vakar... Atceries teicienu: kā vējš skrien, kā miets atduras. Ar pārsteidzīgu rīcību var sanākt kaut ko sadarīt ne tā, kā vajadzētu. Taču, ja būsi pacietīgs, tad soli pa solim sasniegsi mērķi. Pašam būs prieks un kolēģi, biznesa partneri un tuvinieki priecāsies līdz ar tevi. Tikai atceries, ka jārunā arī par finanšu jautājumiem. Atzinība un gandarījums ir labas lietas, bet bankas īsziņas tikpat svarīgas. Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc – dabā, pie jūras, apceļo skaistās kaimiņzemju vietas.

VĒRSIS

Nauda naudas pēc vai nauda labākai dzīvei? Tu neesi cilvēks, kas „saliks zeķē” – jo vairāk, jo labāk, taču finanšu tēma tomēr ir svarīga, un, ja ar finansēm viss kārtībā, tad sirds mierīga. Astrologi teic: katram Vērsītim vajag savu naudas podiņu... Tad nu klāt ir īstais brīdis, lai palielinātu ienākumus un nopelnītu vairāk, nekā līdz šim. Zināms jau, ka zelta dālderi kokos neaug un lietas labā kaut kas jādara. Pārskati līdzšinējo darbību, meklē jaunas iespējas, izpēti darba piedāvājumus vai biznesa variantus. Nedēļas nogalē vislabākais – rāma atpūta vienatnē vai šaurā tuvinieku lokā.

DVĪŅI

Vai šopavasar jau redzēji pirmo taureni? Vecmāmiņas teic: kādā krāsā viņš, tāda būs vasariņa... Par visu vasaru grūti spriest, bet šī nedēļa gan solās būt raiba kā viskrāšņākā lidonīša spārns. Dzīve mutuļos, būs daudz notikumu, daudz cilvēku, jaunas pazīšanās un daudz darba. Nepalaid garām iespējas iesaistīties aizraujošos projektos vai kaut ko pamainīt līdzšinējā darbībā. Interesantas iespējas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Pēc darba nedēļas spraigajiem notikumiem jāatpūšas. Kādam gribēsies pabūt vienatnē, sakārtot domas, pameditēt, bet kāds pulcēs draugu kompāniju un sarīkos sportisku vai saviesīgu pasākumu.

VĒZIS

Apcerīgs noskaņojums. Dienas diezgan aktīvas, bet ik pa brīdim sajūta tāda, ka vajag aizvērt aiz sevis durvis, pabūt vienatnē, padomāt par svarīgo. Dari tā! Tās dažas stundiņas ikdienas darbos un ritējumā neko būtisku nemainīs, toties tu atgūsi spēkus un varēsi tālāk darboties ar pilnu jaudu. Šī nedēļa piemērota lietišķo jautājumu kārošanai - vari risināt sarunas iestādēs vai bankās, kārtot darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Nedēļas nogalē noorganizē pasākumus ar savējiem, ģimenes pusdienas, pārgājienu vai izbraucienu. Sirsnīgas sarunas un pozitīvas emocijas.

LAUVA

Šajā nedēļā aktuāla draudzības tēma. Mēdz teikt, ka draudzība ir kā vecs vīns – jo senāka, jo labāka un vērtīgāka. Ja tev nepieciešams padoms vai atbalsts, tad vērsies pie tiem cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies, ko uzskati par saviem draugiem, vai ar ko sadarbība veidojusies daudzu gadu garumā. Profesionālajā jomā iespējas izcelties, parādīt savas spējas un talantus. Ja darbosies no sirds, tad – zelta medaļa tavās rokās. Brīvdienās prieks no saviesīgu pasākumu apmeklējuma: iegādājies biļetes uz koncertu, dodies uz klubu, apmeklē gadatirgu.

JAUNAVA

Kārtībai būs būt!, sacīsi un ļoti enerģiski sāksi to iedibināt darbavietā. Kādam no kolēģiem tas var nepatikt, jo vieglāk taču ļauties brīvam peldējumam, taču ar rezultātu visi būs apmierināti. Ļoti iespējams, ka šī ir arī tava iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm vai sasniegt jaunas virsotnes privātajā biznesā. Uz ātru, vieglu un lielu peļņu gan neceri – kā vēsta sakāmvārds: kas lēni nāk, tas labi nāk. Taču nevajag baidīties no ambiciozām idejām. Brīvajā laikā parūpējies par saviem mīļajiem, sarīko kādu ģimeniski sirsnīgu pasākumu un neaizmirsti arī sirdslietas. Attiecību tēmā daudz emociju.

SVARI

Profesionālajā jomā jāsaliek no savu zināšanu krikumiņiem puzle un, iespējams, atklāsies – kāds gabaliņš pazaudējies vai vispār nekad tavos krājumos nav bijis. Ko iesākt? Ieskaties kursu un semināru piedāvājumos, pasērfo tīmeklī, apspriedies ar mākslīgo intelektu. Jaunas zināšanas un jauna informācija noder vienmēr. Darbā esi atvērts dažādiem piedāvājumiem, jo var uzrasties potenciālie sadarbības partneri ar interesantiem projektiem. Brīvo laiku velti ģimenei, parūpējies par mīļiem cilvēkiem, sarīko otrajai pusītei romantisku pasākumu.

SKORPIONS

Noderēs prasme argumentēt - veiksmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai bankās, sekmīgi risināsi sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai organizācijām. Iespējams, kāds taujās padomu un tu zināsi ieteikt vislabākos risinājumus. Tādējādi nostiprināsi autoritāti, taču tas tev nav ļoti svarīgi, jo pats jau zini savu vērtību. Daudz būtiskāk darīt to, kas iedvesmo un arī nes peļņu. Vari meklēt jaunus darbības virzienus. Nedēļas nogalē ieplāno saimniecības darbus – jāuzpoš mājoklis, jāaprūpē dārzs, bet mīļie cilvēki vēlas, lai tu viņus palutini.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā veiksmes laiks: izdosies nokārtot dažādus jautājumus, sarunāt, noorganizēt. Dinamiskais dienu ritms tev gluži pa prātam, un tas nekas, ja vēlāk tiec mājās, nekas, ja jāizdara vairāk, nekā citkārt. Turklāt aktīva rosīšanās nesīs arī finansiālo labumu. Nekautrējies nosaukt savu cenu – kā mēdz teikt: katrs peles klikšķis kaut ko maksā. Brīvdienas kā radītas pasākumam kopā ar draugiem. Viņi ir lieliski cilvēki, uz kuriem vienmēr var paļauties. Varbūt jāsarīko talka vai spodrības diena. Kad labi pastrādāts, tad palīgi jācienā un jāballējas.

MEŽĀZIS

Klusēšana zelts un runāšana sudrabs... Vai arī otrādi... Šajā nedēļā jāizvērtē – ko, kad un kam sacīt. Nevajadzētu paust savu viedokli tad, ja emocijas bango. Varoņdarbus neplāno un pie jauniem projektiem neķeries, drīzāk jāmeklē domubiedrus nākotnes iecerēm. Par tām gan plaši neklāsti, jo var gadīties, ka tava ideja "aizlido" pie kāda cita, un tas cits to piesaka kā savu. Brīvdienās ar ģimeni, radiem un draugiem dodies izbraucienā, sarīko pikniku dabā, dodies uz lauku īpašumu vai vasarnīcu, apskati vēstures un kultūras objektus.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļa profesionālajā vidē izcelsies ar skaidru redzējumu, darbības plānu un autoritāti - augsts novērtējums un kolēģu atzinība. Tikai nekļūsti iedomīgs un neatslābsti. Sakāmvārds vēsta: dzelzs jākaļ, kamēr tā karsta. Meklē domubiedrus, iepazīstini ar savām iecerēm. Iespējams, nāksies pastrādāt arī brīvdienās, bet tas karjeras vai biznesa labā. Vēlāk ar paveikto būsi apmierināts. Kādā brīdī gan var rasties sajūta, ka kaut kā pietrūkst. Sirds ilgosies pēc vēl neapgūtiem plašumiem, un ir īstais laiks ielūkoties tūrisma firmu piedāvājumos. Nedēļas nogalē vari ieplānot nelielu ceļojumu.

ZIVIS

Lietišķajā jomā skaties uz priekšu – nākotnē. Esošajā spēles laukumā var kļūt par šauru, turklāt bankas kontā gribētos redzēt lielāku ciparu, tāpēc vajadzētu domāt par karjeru vai biznesu. Tikai neiesaisties tur, kur nav īstas skaidrības par procesu un citi nevar panākt kompromisu. Pretējā gadījumā tu riskē kļūt par upuri intrigām. Tev patīk, ja apkārt valda miers un harmonija, bet strīdi un nekorekta komunikācija var izsist no līdzsvara. Brīvdienās dodoties pie dabas, garākā pastaigā vai, dari to, kas vairo optimismu. Privātajā dzīvē nepieņem sasteigtus lēmumus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu