VIDEO Modes dizainere rezervē namiņu Tūjā un piedzīvo rūgtu vilšanos (2)

Apollo.lv
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Modes dizainere Baiba pirms nedēļas kopā ar vīru nolēmusi doties uz Tūju, lai novērotu ziemeļblāzmu. Diemžēl plānotais brauciens neizdevās tā, kā plānots, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Baiba tajā pašā dienā, kad bija paredzējusi doties ceļā, rezervēja kādu namiņu vietnē "Booking.com". Rezervācija namiņā "Jūras pērle" tika apstiprināta.

Baiba pirms braukšanas namiņa saimniekus pabrīdināja, ka ieradīsies ap plkst. 16.00, ko saimnieki uzklausījuši. Tomēr pēc iebraukšanas pagalmā abi konstatēja, ka rezervētajā namiņā jau kāds ir iekšā. 

Saimnieku namiņā Baibai kāda sieviete pateikusi, ka noīrētajā namā tiešām ir apmetušies citi atpūtnieki. Sieviete solījusi sazināties ar īpašniekiem. Diemžēl skaidrojumu no saimniekiem Baiba nesaņēma, tāpēc bija spiesta doties prom.

Patērētāju tiesības centra pārstāve Sanita Gertmane skaidro, ka Baiba drīkst atgūt samaksātos 180 eiro, jo pakalpojumu ne viņas vainas dēļ nav varējusi izmantot. 

Viesu mājas saimnieks Baibai atvainojies, jo vainojama "Booking.com" lietotne, kas uzkārusi visu sistēmu. Saimnieks vairākas reizes mēģinājis sazināties ar vietni, lai Baiba atgūtu naudu. 

Par laimi, Baibai "Jūras pērlē" tiks piedāvāta bezmaksas palikšana. 

Video: "Bez tabu" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu