"Viss ir nelabi!" Aktieris Ģirts Jakovļevs atklāti par veselības likstām

Apollo.lv
Aktieris Ģirts Jakovļevs
Aktieris Ģirts Jakovļevs Foto: Evija Trifanova/LETA

12. maijā Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" bija paredzēts uz skatuves redzēt aktieri Ģirtu Jakovļevu kopā ar viņa mazmeitu dziedātāju Katrīnu Paulu Felsbergu. Jakovļeva vietā sanākušos ar stāstiem un dzejas lasījumiem priecēja cits aktieris. Izrādās, ka Jakovļevam nācās savu uzstāšanos atcelt, jo viņš bija nonācis slimnīcā, raksta izdevums "Kas Jauns".

Pašmāju teātra un kino leģenda Jakovļevs mēnesi ārstējies kādā no Rīgas slimnīcām un uz skatuves varēja atgriezties vien 14. maija vakarā Nacionālajā teātrī izrādē "Riests".

"Godīgi sakot, knapi ar spieķi pārvietojos. Veselu mēnesi biju slimnīcā, kur man tika veikta blokāde un visādas citas lietas. Pagaidām jau vēl nekas nav labi. Viss ir nelabi!

Neesmu vēl ticis pie dzīvības absolūti nemaz. Man ir centrālais nervs iespiests starp mugurkaula skriemeļiem, bija baigās sāpes...

Katrā ziņā, cik noprotu, pēc tās blokādes ir jāpaiet zināmam laikam. Padzīvosim, redzēsim," par veselības problēmām žurnālam "Kas Jauns" atklāti stāsta Jakovļevs.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 21. maija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu