"Neaiztiec Raimonda Paula klasiku bez atļaujas." Maestro mazmeita publiski vērsusies pie Gustavo (14)

Apollo.lv

Soctīklos pamatīga jezga izvērsusies ap mūziķa Gustavo jauno dziesmu "Nepārmet man 3000" ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos. Asus vārdus par dziesmu izteicis ne tikai Ainars Mielavs, bet arī dziesmas oriģinālās mūzikas autora Raimonda Paula mazmeita Annamarija Paula.

Paula vietnē "Facebook" dusmīgi vērsusies pret Gustavo (īstajā vārdā Gustavs Butelis (Arstarulsmirus)), rakstot: "Nokāp no sava paštaisīta troņa un parādi kaut kādu cieņu cilvēkam, kas to ir pelnījis!"

"Neaiztiec Raimonda Paula klasiku bez atļaujas un nekropļo Raimonda Paula dziesmas ar saviem prastajiem vārdiem, tu neesi pat tuvu viņa līmenim, labāk raksti par to, ko tu zini, piemēram, saviem konfliktiem ar citiem pieaugušiem reperiem," tā Paula.

Viņa vērsusies arī pie Rutuļa, kas piedalījies šajā dziesmā, ar jautājumu: "Tu domāji, ka tā būs laba ideja un būs patīkams pārsteigums cilvēkam, ko tu pazīsti ļoti labi un, atklāti runājot, kurš uztaisīja tavu karjeru. Šīs ir tavs "paldies"?"

Savukārt Patrišu viņa aicina nepiedalīties visos projektos, kas pagadās. "Pieturieties pie sava stila un savām dziesmiņām," tā Paula.

Ieraksta nobeigumā viņa aicina: "Labāk klausīties oriģinālo versiju un mēģināt aizmirst šo cūcību, kas tika palaista pasaulē."

Ieraksts gan publiskots ar vairākām pareizrakstības kļūdām un nav arī saņēmis pārāk lielu atbalstu no Paulas sekotājiem vietnē "Facebook".

Jau ziņots, ka Arstarulsmirus dziesma "Nepārmet man 3000" sacēlusi pamatīgu vētru sociālajos tīklos. Pirmais asi reaģēja dziedātājs un dziesmu autors Ainars Mielavs.

"Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas "Nepārmet man" svaiga versija ar citādu saturisku ievirzi. Tajā dzirdams vairāku laikmetu sakausējums, kurā tika apvienots pagājušā gadsimta 70. gadiem raksturīgais estrādes skanējums ar bagātīgu un dinamisku mūsdienu hiphopa stilistiku. Dziesmas tekstu papildināju ar jauniem pantiem, kuros no klausītāja skatu punkta izstāstīju stāstu par to, kā savulaik iemīlēju viena no saviem iedvesmas avotiem, repera André 3000 daiļradi," prezentējot jauno skaņdarbu, izteicās dziesmas līdzautors un izpildītājs Gustavo.

Kas par to visu sakāms maestro Raimondam Paulam, kurš ir šīs dziesmas oriģinālās versijas mūzikas autors?

Dziesma tapusi īpaši "3. Lielā koncerta" repertuāram un uz grandiozās koncerta skatuves pirmo reizi dzīvajā atskaņojumā skanēs 1. jūnijā Mežaparkā.

VIDEO: "Nepārmet man 3000"

VIDEO: "Nepārmet man" oriģinālā versija

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu