"Man ilgu laiku bija sāpe." Kaspars Kambala par savu ASV dzīvojošo pieaugušo dēlu

Apollo.lv
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kambalu pāris – Olga un Kaspars, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", dalījās privātās ģimenes lietās. Kaspars atklāja, ka viņam izdevies atjaunot attiecības ar savu ASV dzīvojošo dēlu, kuram jau ir 20 gadi.

"Man ilgu laiku bija sāpe par to, ka nevaru kontaktēties ar savu dēlu," stāsta Kaspars. Olga papildina, Kaspara dēlam esot jau 20 gadi un viņu sauc Kristaps Andželo. Pirmais vārds dots par godu Kaspara aizgājušajam vecākajam brālim. Dēls dzīvo Amerikā un spēlē basketbolu.

Kad Kaspars šķīries no bērna mātes, viņš esot nobloķēts visās sociālo tīklu platformās, taču nesen tas ir mainījies: "Es vakar skatījos, ka esmu atbloķēts! Es piesekoju viņam, viņš man, un tad nu uzrakstīju "What’s up kid?" (tulk. "Kā sviežas, puika?"). Neesam runājuši kādus astoņus gadus vai pat ilgāk."

Olga atklāja, ka Kaspars ar dēlu tik ilgi nav runājis, jo ar bērna māti bijuši konflikti: "Miljonus nevarēja sadalīt." 

Kaspars un Olga jau kaļ plānus, ka jaunietis varētu atbraukt uz Latviju. "Mēs jau ar Kasparu izdomājām, ka viņam jābrauc pie mums! Mums ir vieta, kur dzīvot, lai viņš brauc uz šejieni!" teic Olga.

Jau iepriekš vēstīts, ka raidījumā Kambalu pāris ne tikai paspēja sakašķēties, bet Kaspars nāca klajā ar atzīšanos, ka ir alkoholiķis. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu