Daudz emociju. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 27. maija līdz 2. jūnijam

Foto: Gorloff-KV/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 27. maija līdz 2. jūnijam. 

AUNS

Darbā daudz emociju - iespējams, būsi nemierā ar kolēģiem vai vadību. Ko šādos gadījumos dara Auns? Sapurina radziņus un metas cīniņā par taisnību! Nevajag. Miers baro, nemiers posta, vēsta sakāmvārds. Vairāk panāksi ar diplomātiju. Un izvērtē – varbūt kaitinošās situācijas uz tevi tiešā veidā nemaz neattiecas. Patlaban ir vērts padomāt, kā palielināt ienākumus, tomēr ar naudu rīkojies apdomīgi, un uzmanies no pēkšņiem tēriņiem par skaistiem niekiem. Brīvajā laikā pavasarīgs noskaņojums, viegls flirts un romantika.

VĒRSIS

Aktīva nedēļa. Pats pirmais būsi darbā, organizēsi, izrīkosi un arī atbalstīsi kolēģus, ja vajadzēs. Šajā sakarā dzirdēsi labus vārdus, kas būs kā medains balzams dvēselei. Var rasties jaunas pazīšanās, interesantas idejas par projektiem un iespējas saņemt finansiālo atbalstu. Lai nu ko – bet rēķināt Vērsis māk. To dažkārt dēvē par baņķieru zodiaka zīmi. Patlaban ir labs laiks finanšu darījumiem, līgumu slēgšanai, darbības paplašināšanai. Straujajā dienu ritmā neaizmirsti par atpūtu. Prieks no tikšanās ar draugiem, piknikiem un ballītēm.

DVĪŅI

Vasara, kustība, brīvība – tādi motīvi dominēs šajā nedēļā. Tas gan nenozīmē, ka varēsi darīt tikai to, ko vēlas sirds. Profesionālajā jomā simtiem lietu kārtojamas. Darbi ies no rokas, daudzas durvis atvērsies, un cilvēki ar prieku sadarbosies. Labs laiks ideju prezentācijām, kā arī jaunu zināšanu apguvei- ir vērs paskatīt, kādi kursi tiek piedāvāti par mākslīgā intelekta tēmu. Nedēļas nogalē gan sapratīsi, ka daudz enerģijas iztērēts, tāpēc labāk izslēdz telefonu un palūdz mājiniekiem, lai netraucē un vienkārši atpūties. Jāpadomā par nākotnes plāniem.

VĒZIS

Atbildības sajūta un izpalīdzība ir labas lietas, bet – kas par daudz, tas par skādi. Risinot citu cilvēku problēmas, kaut kas būtisks paša dzīvē var paslīdēt garām. Esi modrs un ieklausies intuīcijā. Un nepalaid garām iespējas. Var rasties jauns interesants darba vai biznesa variants, bet... kā ar zināšanām? Ja šķiet, ka to pietrūkst, tad nesatraucies – mācīties nekad nav par vēlu. Arī vasarā tiek piedāvāti dažādi noderīgi kursi un semināri. Nedēļas nogalē pievērsies saimniecības darbiem, uzpos mājokli, aprūpē dārzu, dodies uz ārpilsētas īpašumu. Tā būs vislabākā atpūta.

LAUVA

Dienas paies pozitīvā un iedvesmojošā gaisotnē. Tu atradīsies uzmanības centrā, cilvēki labprāt komunicēs, taujās viedokli, izteiks atbalstu. Tas tev gluži pa prātam, jo Lauvām patīk starmešu spožā gaisma. Kāds var tavas spējas novērtēt ļoti augstu un piedāvāt interesantu sadarbību. Esot uz iedvesmas viļņa, nepiekrīti uzreiz. Ir jāizpēta, jāiedziļinās, jāizvērtē. Turklāt īpaši modram jābūt naudas lietās – zināms jau, ka „solīts makā nekrīt”. Netici mutiskiem solījumiem, bet noformē juridiski korekti. Brīvdienās jautras izklaides draugu lokā.

JAUNAVA

"Kārtība dara domu brīvu," teicis franču filozofs Renē Dekarts. Un vai gan to var apstrīdēt? Tev patīk sistēma un prognozējamība, jo tad var ražīgāk strādāt un radīt idejas. Šajā nedēļā rūpēsies, lai visur perfekta kārtība, lai sadarbības partneri punktuāli, lai privātajā dzīvē viss pa plauktiņiem. Ja kaut kas nebūs pēc tava plāna, piktosies vai pārdzīvosi. Nav vērts, jo pasauli nepārtaisīsi. Labāk pieņem situācijas un izbaudi dzīvi ar visām tās krāsām. Brīvajā laikā vēlams pievērsties ģimenes lietām, parūpēties par radiniekiem un arī kaut kur aizbraukt.

SVARI

Vasara! Vasariņa! Acu skats kavējas pie ceļasomas un kalendāra, rēķinot, kad varēs doties atvaļinājumā. Patlaban ir labs laiks ceļojumam vai tā plānošanai. Bet, ja nekur vēl nedodies, tad jārēķinās, ka darba daudz. Varbūt kāds jāaizvieto vai jāuzņemas kaut kas papildus. Pievērs uzmanību dokumentiem, rēķiniem un jebkurai informācijai, kas saistās ar finansēm, kā arī savā bankas kontā laiku pa laikam ieskaties: kas tur notiek un vai saņemts viss nopelnītais. Nedēļas nogalē vajadzētu padarboties mājas saimniecībā – uzpost telpas, uzlabot interjeru vai izveidot daiļdārzu.

SKORPIONS

Mēdz teikt, ka Skorpioni ir pelēkie kardināli, kas ietekmē dažādus procesus, paši paliekot ēnā. Un, kāpēc gan ne? Šajā lomā tu labi iejutīsies un dažādas situācijas sakārtosi tā, kā pašam labāk. Vienīgi ne pirms, ne pēc tam – nestāsti par saviem plāniem un darbībām citiem. Cilvēki var pārmest intrigošanu, kaut gan tas, ko izdarīsi, nāks par labu arī kopējam darbam vai biznesam. Sekmīgs laiks lietišķo jautājumu kārtošanai, bet nedēļas nogalē romantiskas noskaņas. Izbaudi vasaru un mīlestību. Ja sirds brīva, tajā var iespīdēt nerāts saulstariņš.

STRĒLNIEKS

Cilvēks ir sabiedriska būtne – tas zināms sen. Šajā nedēļā liela nozīme komunikācijai, jaunu kontaktu veidošanai, darījumu un biznesa plānu apspriešanai. Paredzamas auglīgas sarunas, kas vainagosies ar ienesīgiem līgumiem. Ja kaut kas nav pa prātam, tad noskaiti līdz desmit un atceries, ka pacietība reizumis vainagojas ar lielākiem panākumiem, nekā tūlītēja viedokļa paušana vai strīds. Zālamana patiesība: „Kas uzsāk asu vārdu maiņu, ir līdzīgs tam, kas sagrauj ūdenim tā aizsprostu.” Brīvdienās pavadi kopā ar savējiem. Parosies saimniecībā, izmēģini kādas eksotiskas maltītes recepti.

MEŽĀZIS

Darbs jau atkal pirmajā vietā... Ko darīt, ja Mežāžiem šī tēma zvaigznēs ierakstīta... Vai žēloties? Nē – tieši pretēji. Strādāsi ar iedvesmu, tavs veikums tiks novērtēts un, iespējams, nāks pat kāds jauns un vilinošs piedāvājums. Galvenais – pievērs uzmanību finansēm. Ņemot vērā tavu strādīgumu un atbildības sajūtu, kāds var censties pierunāt uzņemties kaut ko tikai tāpēc, ka esi labs cilvēks. Brīvdienās no lietišķajiem rāmjiem vajag izkāpt, bet... paralēli attiecību tēmai un sirdslietu piedzīvojumiem, vienalga prātā būs domas par darbu.

ŪDENSVĪRS

Ja pats esi tiešs un atklāts, tas nenozīmē, ka tādi ir arī visi apkārtējie. Profesionālajā vidē var nākties sastapties ar negodīgu konkurenci un cilvēkiem, kas izliekas par draugiem, bet patiesībā tādi nav. Nepaļaujies uz solījumiem, skaistiem vārdiem un vispārzināmām patiesībām. Vislielākais uzticamības un izdošanās procents būs tikai tam, ko izdomāsi un izdarīsi pats. Jābūt uzmanīgam ar finansēm - nepazaudē bankas karti, neizpaud datus un seko līdzi naudas plūsmai. Brīvdienās domīgs noskaņojums... Varbūt šis ir brīdis, kad jāsakārto attiecības ar pagātni, lai dotos tālāk.

ZIVIS

Šajā nedēļā varoņdarbus neplāno. Darbā vai biznesā viss vairāk vai mazāk notiek un īpašas aktivitātes no tavas puses nav nepieciešamas. Drīzāk vajadzētu pievērsties nākotnes plāniem – izpēti nozares jaunumus, raksti projektus, piesakies kursos. Ar vārdu sakot, dari to, kas jādara, esot pie starta līnijas un gatavojoties jaunam izrāvienam. Labs laiks, lai domātu par ienākumu palielināšanu. Nedēļas nogalē izbaudi to, kas sirdij tuvāks: vasaras kafejnīcas vilina, jūrmala kļūst pavisam vasarīga, parkos viss zaļo un zied. Svarīgi notikumi iespējami sirdslietās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu