VIDEO Skrastiņš atkal ierunās iemīļoto multfilmu "Simpsoni"

Apollo.lv
Foto: Ekrānuzņēmums no video/"Apollo.lv" kolāža

Jaunākajā multiplikācijas seriāla "Simpsoni" sezonā atkal būs dzirdama Dailes teātra aktiera Artūra Skrastiņa balss, apstiprina "TV3 Group" sabiedrisko attiecību speciāliste Lauma Zommere.

Par Skrastiņa atgriešanos pie komēdijseriāla ierunāšanas pirmās ziņas parādījās brīdī, kad "TV3 Group" operators Dzintars Rudzītis savā "X" (iepriekš – "Twitter") kontā publicēja video, kurā redzams, kā aktieris ierunā iemīļotos animācijas tēlus.

"Skrastiņš ir atgriezies pie Simpsonu ierunāšanas!" Rudzītis paziņoja pie ieraksta.

Jau vēstīts, ka multiplikācijas seriāla "Simpsoni" fanus 2023. gada jūnijā pārsteidza nepatīkama ziņa – seriālā Dailes teātra aktiera Artūra Skrastiņa balss seriālā vairs nebūs dzirdama. TV6 izdevumam "Privātā Dzīve" skaidroja izmaiņas.

TV6 programmu daļa Skrastiņa nomainīšanu komentēja šādi: "Laikam ejot, mums bija vēlme jaunās "Simpsonu" sezonas ieskandināt jaunā skanējumā, tāpēc no jaunākās sezonas slavenā seriāla balss ir jaunais aktieris Agris Krapivņickis.

Viņš ir spēcīgs un talantīgs, lai turpinātu "Simpsonu" ēru un pilnvērtīgi ieskaņotu seriāla jaunās sezonas. Vecās sezonas, protams, saglabāsies ar Skrastiņa balsi."

"Simpsonus" Skrastiņš ierunāja vairāk nekā 20 gadu.

TV6 lēmums pārtraukt sadarbību Skrastiņam bija negaidīts: "Ir skumji, nenoliegšu, jo Simpsonus ieskaņoju no pašas pirmās sezonas, bet tāds nu bija kanāla lēmums, es to pieņemu. Mana dzīve ar to nebeigsies."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu